Allah korusun. Teşekkür ederim cevapların için. Dikkat edeyim.Yem üflemeyle alakası yok ki. Megabakteri diye bir bakterinin buna neden olduğunu duymuştum. Veya bir şekilde mikrop kapmış olabilir kuşunuz. @Doğanay Y. 'de bir baksın...
Ben divitsol kullandım çok işe yaradı. Oda aynı şekilde bağırsak florası düzenleyici. Öneririm hem fiyatida ucuz.Demin abisi veteriner olan bir arkadaşımla konuştum Avidiare diye bir ürün önerdi başka bir forumda daha önerdiler. Ama size sormak istedim ne dersiniz?
Hmm bakayım teşekkür ederim.Ben divitsol kullandım çok işe yaradı. Oda aynı şekilde bağırsak florası düzenleyici. Öneririm hem fiyatida ucuz.
Tamam teşekkür ederim.Bağırsak enfeksiyonlarında ve bazı bakteriyel problemlerde kullanılan bir ürün. Deneyebilirsiniz.
Avidiareyi internette bulamadım. Buldum da emin olmadım. Divitsol hangi markaydı internette Apex markası vardı. Avidiare'yi kullanan var mı hangisi daha iyidir ?Ben divitsol kullandım çok işe yaradı. Oda aynı şekilde bağırsak florası düzenleyici. Öneririm hem fiyatida ucuz.
Avidiare eskiden üretiliyordu. Artık onun yerine avidiar üretiliyor ancak onun kadar etkili değil sanırım. Daha doğrusu birisi ilaç sinifindaydi. Şuan üretilen premiks önleyici takviye gibiAvidiareyi internette bulamadım. Buldum da emin olmadım. Divitsol hangi markaydı internette Apex markası vardı. Avidiare'yi kullanan var mı hangisi daha iyidir ?
Peki avidiareyi bulma şansım var mı? Yada divitsol mu avidiare mi? Hangisi daha etkili sizce.Avidiare eskiden üretiliyordu. Artık onun yerine avidiar üretiliyor ancak onun kadar etkili değil sanırım.
Divitsol kullanmadım. Avidiare pet sitelerinde yok. Hepsiburada da falan satılıyor ancak yeni üretimi olmadığı için tarihinin eski olma ihtimali var ya da avidiar yollayabilirler avidiare diyePeki avidiareyi bulma şansım var mı? Yada divitsol mu avidiare mi? Hangisi daha etkili sizce.
O zaman divitsol sipariş edeyim. Teşekkür ederim.Divitsol kullanmadım. Avidiare pet sitelerinde yok. Hepsiburada da falan satılıyor ancak yeni üretimi olmadığı için tarihinin eski olma ihtimali var ya da avidiar yollayabilirler avidiare diye
Evet Apex divitsol. Bence divitsol kullanin ben çok yararını gördüm. 5-6 Tl civarinda satılıyor.Avidiareyi internette bulamadım. Buldum da emin olmadım. Divitsol hangi markaydı internette Apex markası vardı. Avidiare'yi kullanan var mı hangisi daha iyidir ?
Anladım teşekkürler.Evet Apex divitsol. Bence divitsol kullanin ben çok yararını gördüm. 5-6 Tl civarinda satılıyor.
Anladım. Teşekkür ederim.Divitsol biraz daha premiks gibi bir ürün ancak avidiare içerisinde bulunan Nitrofurazon'dan dolayı ilaç kategorisinde. Son zamanlarda 2 farklı şekilde üretiliyor galiba. Bir netliğim yok bu ürün için ve içerisinde Nitrofurazon bulunmuyor. Buda ürünün çöp ürün olmasına sebep oluyor.
Divitsol ise tamamen ishale ve bağırsak florasını düzenlemeye yönelik, pektinli bir karışımı var.
Burun tıkanıklığı da geçmek üzere.Bubi'nin burun deliklerinin dolu olduğunu farkettim. Neden olmuş olabilir
Sipariş ettiklerimden bir tek Dizayn 256 geldi.O zaman divitsol sipariş edeyim. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederizz. Yardımlarınız için de çok teşekkür ederim. Konuyu en kısa sürede hazırlarım. Konu başlığını ne koyayım kiŞimalcim, bu süreci resimli bir konu haline dönüştürürsen eğer bir çok üyemize ve ziyaretçiye yardımcı olmuş olursun. Çok geçmiş olsunn