muhabbetttt
iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum bir kaç gündür ban ailgisiz ve durgun yem görünce harekete geçiyor canlanıyor ama onun dışında durgun duruyor
@Selçuk YÜKSEL
@Selçuk YÜKSEL
Neyi varHızlıca veterinerden enroflaksasin, amoksisiklin ve dokaisiklin etken maddeli antibiyotik alıp tedavi başlamalısınız. Ayrıca eczaneden mikostatin de alın.
Watch unnamed | Streamable anladım teşekkür ederim peki şuan ki genel durumu sizce çok mu kötüEnfeksiyon kapmış ve hızlı davranmak gerek.
Şuan Çok kötü sayılmaz ama her saat daha da kötüue gidecek belli.Watch unnamed | Streamable anladım teşekkür ederim peki şuan ki genel durumu sizce çok mu kötü
Bugünkü dışkıları böyle bir tık daha iyi duruyor genel durumu ama yine durgunluğu varŞuan Çok kötü sayılmaz ama her saat daha da kötüue gidecek belli.
Veteriner probiyotik verip gozlemleyelim dedi üç gün probiyotik verdim.Bugun temiz su verdim.Duzelme olmazsa ilaç vericekDışkısı sadece şekil amlamında bir tık iyileşmiş. Ama renk hala iyi sayılmaz. Siz gelişmeleri ve tekrar videosunu paylaşın. Herhangi bir müdahale yaptıysanız onu da yazın