Rüştü Okumuş
Çevirmen
Vilmectin 3-4 gün sonra uygulayacaktım. Sadece biraz etrafı tanıyıp sakinleşmesini bekledim çünkü çok tedirgin yeni geldiği için. İç parazit için nasıl bir kür önerirsiniz?
Vilmectin 3-4 gün sonra uygulayacaktım. Sadece biraz etrafı tanıyıp sakinleşmesini bekledim çünkü çok tedirgin yeni geldiği için. İç parazit için nasıl bir kür önerirsiniz?Eve yeni gelen kuş olursa enseden bir damla BİTASON uygulayıp sonradan iç parazit kürü yapıp takip ediyorum. Size de tavsiye ederim. Özellikle yavru kuşlar yeme düşene kadar çokca yem kusularak besleniyor ve anne/babadan bir şeyler geçebiliyor. İlk başta dış parazit ihtimaline karşı enseden Vilmectin/Bitason, iyice takip, güvenini kazanma yakınlığı sonrasında da iç parazit ile kuşa yardımcı olma ve rahatlatma yapılması tavsiye edilir.
Kuşu aldığınız kişi 14 günlük iken enseden Vilmectin yapmış ise sizin yapmanıza gerek yok ama üreticilerin hepsi bunu uygulamıyor
Vilmectin 3-4 gün sonra uygulayacaktım. Sadece biraz etrafı tanıyıp sakinleşmesini bekledim çünkü çok tedirgin yeni geldiği için. İç parazit için nasıl bir kür önerirsiniz?
Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Bugünde entrobac koymuştum yarın iç parazite sitraksla başlayayım. Beni aydınlattınız teşekkür ederim.Sitraks Şurup (İç Parazitler İçin) Kullanımı
Sitraks Şurup (İç Parazitler İçin) Kullanımı Normalde iç parazitler için herkes elma sirkesini kullanın önerisinde bulunur ama el yapımı bir sirke değilse kuşlarınıza yarardan çok zararı olacaktır. Ayrıca her paraziti de önlememektedir. Ama sitraks elma sirkesinden çok daha etkilidir. Kullanan...iyikus.com
Bu en temel ve kolay olanı
Başka ağır kürler de var ama yavru kuş için çok ağır gelebilir. Sonra bolca kaliteli probiyotik ve vitamin takviyesi. Bu konuda Entrobac favorim oldu.