batari2521
Forum Sakini
Selamlar. Dışkının resmini koydum arkadaslar. Durum icin ne soylenebilir. Durgun bir kuş..
Teşekkür ederimMerhaba, site içerisinde paylaşılacak bütün sorun ya da diğer ek destek konuları, sorun cevap verelim kategorisine açılmalıdır. Konunuzu taşıdım.
Form olarak büyük bozulmalar yok ancak boyaması güçlü. Bakteriyel bir problem muhtemelen.
Sulphamezathine yi eczanede bulabilirmiyim . Bir kac gun deneyip tekrar resim atayimSulphamezathine başlamak uygun olabilir ama dışkı tahlili yapan bir veterinere götürürseniz daha iyi olur...
Sulphamezathine yi eczanede bulabilirmiyim . Bir kac gun deneyip tekrar resim atayim
Sulphamezathine yi eczanede bulabilirmiyim . Bir kac gun deneyip tekrar resim atayim
çok bilgi sahibi olmamakla birlikte bu dışkının sonunun hayır olmadığını tecrübe ettim belki farklı bir sorundu bilemedik ama dişi kuşumun dışkısı bu şekildeydi lekeli sıvılıydı berrak değildi bir süredir, sonra tek ayak tutmamaya yememeye kusmaya başladı vs vs birçok şey sonrasıda malum işte.Selamlar. Dışkının resmini koydum arkadaslar. Durum icin ne soylenebilir. Durgun bir kuş..
Diskisi simdi daha sari ve sivi olmaya basladi. Tek ayak uzerinde durdugu da oluyo .. ama yiyor yemini iyi kotu.çok bilgi sahibi olmamakla birlikte bu dışkının sonunun hayır olmadığını tecrübe ettim belki farklı bir sorundu bilemedik ama dişi kuşumun dışkısı bu şekildeydi lekeli sıvılıydı berrak değildi bir süredir, sonra tek ayak tutmamaya yememeye kusmaya başladı vs vs birçok şey sonrasıda malum işte.
Yemi oldugu gibi cikartmaya basladi. Kusun son durumu bu.
Guncel hali bu. Dunde gittim veterinere kapali idi. Simdi petsoptan geldim. Resimleri gosterdim. Baytril vermek istedi. 10 gun once 5 gun sure ile kullanmistim.tekrar almak istemedim. Sanki ishal de var. Cıvık olmaya basladi. Baytrile devam etmelimiyim acaba.
Yem var dışkıda benimkinin böyle değildi inş en kısa zamanda bilgili yazarlar dönüş yapacaktır. Allah şifasını versinGuncel hali bu. Dunde gittim veterinere kapali idi. Simdi petsoptan geldim. Resimleri gosterdim. Baytril vermek istedi. 10 gun once 5 gun sure ile kullanmistim.tekrar almak istemedim. Sanki ishal de var. Cıvık olmaya basladi. Baytrile devam etmelimiyim acaba.
istanbulvet .com a acilen gitmesi acilen kontrol edilmesi gerekiliyor kuşunuzun.Guncel hali bu. Dunde gittim veterinere kapali idi. Simdi petsoptan geldim. Resimleri gosterdim. Baytril vermek istedi. 10 gun once 5 gun sure ile kullanmistim.tekrar almak istemedim. Sanki ishal de var. Cıvık olmaya basladi. Baytrile devam etmelimiyim acaba.
Doz yanlış. Lakin bu kuşta mantarsal bir enfeksiyon da olabilirPetshop verdi. Ceyrek suluga 5 damla kullandim.
Petshop verdi. Ceyrek suluga 5 damla kullandim.