Dışkı

batari2521

Forum Sakini
Selamlar. Dışkının resmini koydum arkadaslar. Durum icin ne soylenebilir. Durgun bir kuş..

Merhaba, site içerisinde paylaşılacak bütün sorun ya da diğer ek destek konuları, sorun cevap verelim kategorisine açılmalıdır. Konunuzu taşıdım.
Form olarak büyük bozulmalar yok ancak boyaması güçlü. Bakteriyel bir problem muhtemelen.

Oyla 0
Selamlar. Dışkının resmini koydum arkadaslar. Durum icin ne soylenebilir. Durgun bir kuş..
çok bilgi sahibi olmamakla birlikte bu dışkının sonunun hayır olmadığını tecrübe ettim belki farklı bir sorundu bilemedik ama dişi kuşumun dışkısı bu şekildeydi lekeli sıvılıydı berrak değildi bir süredir, sonra tek ayak tutmamaya yememeye kusmaya başladı vs vs birçok şey sonrasıda malum işte.

Oyla 0
çok bilgi sahibi olmamakla birlikte bu dışkının sonunun hayır olmadığını tecrübe ettim belki farklı bir sorundu bilemedik ama dişi kuşumun dışkısı bu şekildeydi lekeli sıvılıydı berrak değildi bir süredir, sonra tek ayak tutmamaya yememeye kusmaya başladı vs vs birçok şey sonrasıda malum işte.
Diskisi simdi daha sari ve sivi olmaya basladi. Tek ayak uzerinde durdugu da oluyo .. ama yiyor yemini iyi kotu.

Oyla 0
Guncel hali bu. Dunde gittim veterinere kapali idi. Simdi petsoptan geldim. Resimleri gosterdim. Baytril vermek istedi. 10 gun once 5 gun sure ile kullanmistim.tekrar almak istemedim. Sanki ishal de var. Cıvık olmaya basladi. Baytrile devam etmelimiyim acaba.

Oyla 0
Guncel hali bu. Dunde gittim veterinere kapali idi. Simdi petsoptan geldim. Resimleri gosterdim. Baytril vermek istedi. 10 gun once 5 gun sure ile kullanmistim.tekrar almak istemedim. Sanki ishal de var. Cıvık olmaya basladi. Baytrile devam etmelimiyim acaba.

baytrili nereden aldınız ve ne şekilde kullandınız ?(suluktan, ağızdan, kaç damla gibi bilgiler)

kullandıktan sonra hiç bir değişiklik olmadı mı?

Oyla 0
Yem var dışkıda benimkinin böyle değildi inş en kısa zamanda bilgili yazarlar dönüş yapacaktır. Allah şifasını versin

Oyla 0
istanbulvet .com a acilen gitmesi acilen kontrol edilmesi gerekiliyor kuşunuzun.

Oyla 0
Kuş yediğini asla sindiremediği gibi kusuyorda anlaşılan. Besin alamadığı için de hızlıca zayıflıyor.
Rica ediyorum arkadaşların dediği gibi acil olarak hemen götürün kanatlılardan anlayan bir hekime durumu iyi gözükmüyor :(

Oyla 0
Geri