Dışkı

batari2521

Forum Sakini
Selamlar. Dışkının resmini koydum arkadaslar. Durum icin ne soylenebilir. Durgun bir kuş..

Kusma gozlemlemedim.

bu aşamada veterinerde laboratuvar analizi yapılabilirse çok iyi olur, nokta atışı tedavi yapılır. burada tahminlere dayanarak deneme/yanılma oluyor biraz. şu an veteriner bulamiyorsanız da en azından eczaneden triflucan şurup alıp kullanabilirsiniz mantara yönelik

Oyla 0
30 gr su an. Hastaligindan beri tartiyorum. Diger kustan ayirdim kafesi
30 gr çok kötü bir ağırlık kuşa sindirmesi sabit şeyler verin yem vermeyin. Eğer sizinle bir şeyler yemeye alışıksa, bir tatlı kaşığı irmiği çay bardağına koyun kaynar suyu bardağa dökün, su irmik seviyesinin hemen hemen üstünde olsun, biraz soğuyunca kaşıkla vermeyi deneyin.

Oyla 0
bu aşamada veterinerde laboratuvar analizi yapılabilirse çok iyi olur, nokta atışı tedavi yapılır. burada tahminlere dayanarak deneme/yanılma oluyor biraz. şu an veteriner bulamiyorsanız da en azından eczaneden triflucan şurup alıp kullanabilirsiniz mantara yönelik
Triflican i bulamadım. Bir cok eczNeye sordum. Satmiyorlarmis.

Oyla 0
Triflucan kullanımı:Her gün ağıza 1 damlar
Flucan kullanımı 100ml suya 1 kapsül
Zolax kullanımı:100mg zolax 1litre suda iyice karıştırılır 24 saat beklenir sonra 2 gün ara ile verilir

Yanlış doz yazıyorsunuz!! 100 mglık zolaksı bir litre suya kullanıyorsun, ama 150 mglık flucanı yüz ml suya?? 2 gün arayla falanda verilmez normal ard arda kullanılır...

Bu ilaç konularında lütfen herkes yorum yazmasın arkadaşlar!!!!

Oyla 0
@batari2521 hocam son attığınız dışkılar çok kötü ne desek boş bu saatten sonra.. İlk dışkılarda sulphamezathine de kullanmadınız sanırım?

Oyla 0
ben sizin kadar tecrübeli degilim ama bir fikir olarak yazmak istedim. baytril de kullanılmış ancak dışkıdaki yeşil lekeler hala bakteriden şüphelendiriyor. aynı anda bir anaerob antibiyotik (ör: metronidazol) + antimantar işe yarayabilir mi

Oyla 0
Geri