diskida kan

Hatice öztemel

iyikus.com Üyesi
merhaba kolay gelsin, kuşum tüyde ve iki gece önce kustu, az önce de kakasıni full kan olarak yapmış sekilde gördüm yulaf verdigimde yiyor video yüklemeye çalışacağım genel haliyle alakali su an uyukluyor, dışkının fotografini ekliyorum. ne olur bildiginiz bir seyse yardimci olur musunuz? dışkının daha net fotografini cekmeye calisirim

Ekli dosyalar

• IMG_20221005_211915.jpg
    IMG_20221005_211915.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20221005_211905.jpg
    IMG_20221005_211905.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 7
merhaba kolay gelsin, kuşum tüyde ve iki gece önce kustu, az önce de kakasıni full kan olarak yapmış sekilde gördüm yulaf verdigimde yiyor video yüklemeye çalışacağım genel haliyle alakali su an uyukluyor, dışkının fotografini ekliyorum. ne olur bildiginiz bir seyse yardimci olur musunuz? dışkının daha net fotografini cekmeye calisirim
kusum 4 yasında erkek belirtmeyi unutmusum

Merhaba, bu tip vakalar da veterinerin görmesi gerekiyor. Kanama çok sebepli ve ölümcül olabilir. Hiç imkan yoksa eğer götürmek için önerilerde bulunabiliriz

Probiyotik verilebilir ve en kisa sürede veteriner ilacı olan sulphqmazethine gibi bir ilaç temin etmelisiniz

Daha öncede benzer bir konu açmışsınız.. Tedaviye daha önce başlamalıydınız... Doğanayın söylediği ilacı kullanabilirisniz..
evet haklısınız. o yazdığımda cok fazla kalamar kemigi kemirdiği ve 8 kakadan fazla kanlı kaka yapmadığı icin kalamar kemigi kaynaklı oldugunu düşündüm. hal ve hareketlerinde de sorun gozlememistim o konuyu açtığimdan bu yana. hatta dün gece ve bu sabah cok da keyifliydi kendisi cıkip uçmak istedi falan hic anlayamadım bu sebeple

Geri