Fiyat değişkenlik gösterir yaklaşık 100 ile 200 arasi bir açıklık bırakayım benTahlil vs ne kadar oluyor ki ben de göndermek istiyorum ama fiyatlarda çok uçuk..
Emin olun tahliller tahmin ettiğiniz gibi pahalı olmuyor. İletişime geçmenizi rica ederiTahlil vs ne kadar oluyor ki ben de göndermek istiyorum ama fiyatlarda çok uçuk..
Birisi yorumlarda 1000 2000 arasi deyince şok olmustum ama 100 200 iyi bence. Cok merak ediyorum kursaktan tahlil nasıl oluyor cubuk falan mi sokuyorlar?Fiyat değişkenlik gösterir yaklaşık 100 ile 200 arasi bir açıklık bırakayım ben
Tahmin ettiğim gibi değilmiş gerçekten düşünüyorum şu anlık daha fazla kötü olmazsa bikaç güne göndermek istiyorum iletisime geçip.Emin olun tahliller tahmin ettiğiniz gibi pahalı olmuyor. İletişime geçmenizi rica ederi
Kursaktan tahlili ancak onlar alabilir.Tahmin ettiğim gibi değilmiş gerçekten düşünüyorum şu anlık daha fazla kötü olmazsa bikaç güne göndermek istiyorum iletisime geçip.
Ben de Ankara’da yaşıyorum.Ben Ankara’da yaşıyorum ve koskoca şehirde bile kanatlılardan anlayan bir hekim bulamadım.
Lakin burada ki arkadaşlar tavsiyesi ile İZMİR ÖZM TEŞHİS VE TEDAVİ LABORATUVAR dan Ömer bey ile tanıştım ve kızımın dışkılarını söylediği koşullarda toplayıp muhafaza ettim ve ona kargo ile gönderdim.
Kargo eline ertesi gün ulaştı ve hemen teşhis koydu test yaptı ve tedavisine başladık.
Kızım 34 grama kadar düşmüştü ve ölüyordu lakin şu an 45 gr ve çok şükür sağlığı yerinde. Dışkılarında yem yok.
Siz de aynı yerle iletişime geçip söylediğim gibi ilerleyebilirsiniz zaten bizler hep burada oluruz ve desteğimizle iyileşir inşallah. Ama bir yerden başlamamız lazım
Ozvet disinda Türkiye de o tutarı çıkartan pek yer olmaz . Ozvet de de fiyatlar şişlik kâr payı varBirisi yorumlarda 1000 2000 arasi deyince şok olmustum ama 100 200 iyi bence. Cok merak ediyorum kursaktan tahlil nasıl oluyor cubuk falan mi sokuyorlar?
Levaparı bilmiyorum ama Sitraks kullanmıştım ben baya etkili ürün.Veterinere gittik, hem tırnakları kesildi hem de kanlı dışkı olayını söyledim.
İç parazit ilacı yapıp yapmadığımı sordu, daha önce hiç yapmamıştım.
Levapar adlı ilaçtan bir tableti birkaç parçaya bölüp verdi suyuna katmam için.
İç parazit için genellikle sitraks kullanılıyor bu ilacı bilmiyordum o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim ama levamizol içeren ilaçlardan hiç bu kadar yüksek dozajlı olduğunu görmemiştim.Bence acilen izmir e dışkısını gönderin.Veterinere gittik, hem tırnakları kesildi hem de kanlı dışkı olayını söyledim.
İç parazit ilacı yapıp yapmadığımı sordu, daha önce hiç yapmamıştım.
Levapar adlı ilaçtan bir tableti birkaç parçaya bölüp verdi suyuna katmam için.
Farklı bir ilaç, ben yarın sitraks alıp onu kullanayım zaten aynı amaç için, hem o şurup olduğu için daha kolayıma gelir.İç parazit için genellikle sitraks kullanılıyor bu ilacı bilmiyordum o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim ama levamizol içeren ilaçlardan hiç bu kadar yüksek dozajlı olduğunu görmemiştim.Bence acilen izmir e dışkısını gönderin.
Bende aynı şekilde düşünüyorum.Farklı bir ilaç, ben yarın sitraks alıp onu kullanayım zaten aynı amaç için, hem o şurup olduğu için daha kolayıma gelir.
En yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Bilgilendirirseniz sevinirim.Dışkıyı göndereceğim incelenmesi için.
Teşekkür ederim.Bende aynı şekilde düşünüyorum.
En yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Veterinerde tetramazetin ilaçi 20tl bence bir an önce alin uygunsa fiyatıTeşekkür ederim, dışkısına bakmasam hiç fark etmeyecektim çünkü her zamanki gibi hareketli ve konuşkandı.