Yok hocam yem dişinda birşey vermemişler ama belki üşütmüş olabilir yada tüye gircek olabilir. Aslında 1 ay önce tüydeydi, geçmişti. Peki biz ne yapalım bir takviye gereklimi. Haftada 1 kez b vitamini başka hafta elektronit vs. Veriyoruz.hocalar daha detaylı değerlendirme yaparlar ama bana göre dışkı kötü durumda değil
Yem harici birşey vermişler mi kuşa ceryanda kalmış mi?
Şuan iki kuşumun dışkısı bu şekilde ama yoğun tüydeler
Bu kuşta tüye girmek üzere olabilir
Dışkıda koku varmı başka herhangi bir sıkıntısıYok hocam yem dişinda birşey vermemişler ama belki üşütmüş olabilir yada tüye gircek olabilir. Aslında 1 ay önce tüydeydi, geçmişti. Peki biz ne yapalım bir takviye gereklimi. Haftada 1 kez b vitamini başka hafta elektronit vs. Veriyoruz.
Tamam sağolunDışkıda koku varmı başka herhangi bir sıkıntısı
Takipte kalmasını öneririm bu süre içinde 3 gün entrobac verilebilir sonrasında elektirolik
Rica ederimTamam sağolun
Evet hocam az biraz cıvık. Tamam hocam sağolunKötü görünmüyor hocam. Sadece bir miktar nemli duskilardan
Kalamar kemiği varmı kafesteFazla gaga taşı tüketmesi zarar verir mi acaba? İki gündür gaga taşına taktı da dışkısı da az pembe oldu. Yüzü gözü hep pembe @İpek.s @Doğanay Y.
Kemiriyor gibi. Ama yinede çıkardım. Mineral bloku,kalsiyum bloku,gaga taşı var. Kalamar kemiğini alacağımKalamar kemiği varmı kafeste
Gaga taşını yiyor mu kemiriyor mu? Gözlem yapınız eğer tüketiyor ise çıkarmakta fayda var
Hocam kalsiyum olarak haftada 1 kez mutlaka yumurta maması yiyor. Sanırım kızgınlıktan olabilir yada törpülemek için. Kızgınlığa çözümüm yok hocam erkek kuş yok,birde çiftleştirmek istemiyorum imkânlardan dolayı. Tamam hocam dikkat edeyim sağolunGaga taşı, kalamar yoğun tüketmesi sorun olmaz ancak bir işaret olarak okumak gerektiğinden ya kalsiyum ihtiyacı ya törpüleme gerektiren bir gaga veya kızgınlığından kaynaklı diye düşünmek gerekiyor. İlk olarak kalsiyum ihtiyacını gidermek için mama veya doğrudan kalsiyum içeren ürünlerle takviye geçmenizi öneririm.