Dışkıdaki gelişme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan betül.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

betül.

Yeni Üye
Merhaba hocam
Önceki aylarda da bir konu açmıştım burda dışkıdaki yem sorunu ile ilgili. Hesabın şifresini unuttuğum için yeni bir hesap açtım.
İlk zamanlarda sindirilmemiş yemler vardı dışkıda. sonrasında mantar vs olabileceğinden şüphelenip mantar ilacı ve antibiyotik kullanmıştık. Sorun düzeldi sanmıştım fakat yanılmışım. Selçuk hocamın yardımıyla karaciğer desteğine başkadık. İyi ilerleme kaydettik bu süreçte dışkıdaki yem sorunu çözüldü sadece renkli sıvı sorunu kalmıştı.6-7 ay boyunca düzenli olarak probiyotik ve destekleyici kullsndım dönüşümlü olarak.(prozim plus,vitsbol, agriton, entrobac+powerchol, sedochol, carni speed) şimdi son iki ay kullanmayı bıraktım vitamin vs hiç bişi kullanmadım ve dışkıdski koyu kahve sıvı daha açık sarımsı bi renge döndü enerjisi vs yerinde hatta arttı diyebilirim. Şuan kullanmamaya devam ederek kendi kendine düzelme sürecine devam mı etmeliyim? yoksa kullanmayı keserek hata mı ettim? Ama kestikten sonra gerileme olmayıp gelişmeler olduğı için iyi ilerleme keydettiğini düşünüyorum.

Ekli dosyalar

Sedocholü 1 hafta üstüste verin sonra haftada 2 vermeye devam edin demiştim ama. Evet alın. Hatta çok geciktiniz almak için. Sanırım söylediklerim inandırıcı gelmedi. Amphoterisin B dışında tedavi uyguladınız mı ?

Geri