Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce beslemediğim için bir bilgi paylaşamayacağım. Fakat yakın zamanda ispinozlar için bir bölüm açacağım. Orada hep beraber öğrendiklerimizi paylaşırız. Hayırlı olsun
tamamdır teşekkür ediyorum Bende hep başkalarına almıştım. Döndü bana geldi. Tam da hevesledigim bir zaman da Keşke başka bir şey isteseymisim Bakalım bunlarla neler yasicaz
O cinsi bilmiyorum. Duymadım da hiç.Bakayım bir.Bende ufak çaplı bir hayvanat bahçesine doğru yol alıyorum sanki. Yakın zaman da bir de süpriz balıklar bekliyorum Gelirse tabi. Bakalım neler olucak hepsi bir araya gelinceHm suan bunda idare etmeleri gerek maalesef. Öncelik Bulut un kafes değişecek. Ona yenisini alınca bunları onun kine aktaririm. Bu da yavru kafesi olur nasip olurda alırsak yavru tabi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.