Merhaba arkadaşlar,Badem için şöyle ağaç tünekler aldım.Gerçi rahatsız oluyor gibi durmuyor ama,birinin üzerinde minik çıkıntılar var.Ayağına batmıyormu ki bunlar? Bir de kalınlık olarak uygun mu muhabbetler için acaba
Merhaba bu tip tünekleri ben şimdi salmanın içine koysam durmaksızın kemirirler.Merhaba arkadaşlar,Badem için şöyle ağaç tünekler aldım.Gerçi rahatsız oluyor gibi durmuyor ama,birinin üzerinde minik çıkıntılar var.Ayağına batmıyormu ki bunlar? Bir de kalınlık olarak uygun mu muhabbetler için acaba
Benim ki sadece oyun parkını kemiriyor Allah’tan.tüneklerle pek işi yok işte normal tüneklere karşı böyle bir huy geliştirince mecburen bunlara geçtim.Bu tünekler siz de pek uzun dayanmaz o zaman Evet temizliği bi tık daha zor,onu da virkon s le silip hallediyorum.Fazla ıslanmamasına dikkat ediyorum.Merhaba bu tip tünekleri ben şimdi salmanın içine koysam durmaksızın kemirirler.
Tabi doğaları gereği doğru bir hareket zararlı birşeyi kemirmedikleri sürece ama Bu da salmada temizlik açısından hiç iyi olmuyor.
Normal tahta tünek kullanımını daha çok tavsiye ediyorum ama onuda tabi ortadan ikiye ayrık birsekilde bulduğum zamanlar oluyor.
Tek muhabbet kuşunda böyle bir durum var ise denenebilir.
Şu tüneğe kur yapma huyunu bırakırsa bunlardan da alıp takayım.Oyuncak vs saklanıyor ama tüneğe dadanınca çaresiz kaldım Bu tüneklerden bir tanesi de 1 cm sanırım.O daha ideal o zaman ebat olarak.Teşekkür ederimMuhabbet kuşları için bence en uygun tünek 1 cm (10 mm) çapında olan pürüzsüz ahşap tünekler.. Standart ahşap tünekler 1.2 cm olur yani biraz kalındır sultanlara kullanılabilir ama.. Bir cmlik olanları muhabbet kuşları daha iyi kavrayabiliyor ve bence ayakları daha rahat ediyor.. Ayak sağlığı açısından daha doğru bir seçim bence...
Bauhaus gibi yerlerde yada internette bu tarz çubuklar bulabilirsiniz.. Genelde bir yada bir buçuk metre şeklinde satılır.. Uygun uzunlukta kesip tünek başlığı ekleyerek kullanabilirsiniz.. Bauhaustakiler çok kaliteli özellikle ve çok pürüzsüz tavsiye ederim...
Ekli dosyayı görüntüle 31514
Buda tünek başlıkları. Akyoldan sipariş verebilirsiniz...
Akyol Tünek Başlığı Çevirmeli 10 mm 1 Adet | Akyol Kardeşler
Akyol Tünek Başlığı Çevirmeli 10 mm 1 Adetwww.akyolkardesler.net