Doğanay'ın Kuluçka Günlüğü

Maalesef ufak bir sağlık sorunu geçirdi. Yuvadan atlamadan tüy dökmeye başladı. Başta annesi yaptı sandım fakat tüy köklerinin çürüdüğünü ve düştüğünü gördüm. Şuan yenileri çıksa da yine olacak diye endişe ediyorum. Umarım toparlar
WhatsApp Image 2018-03-29 at 18.07.22.jpeg
WhatsApp Image 2018-03-29 at 18.07.22 (1).jpeg
WhatsApp Image 2018-03-29 at 18.13.21.jpeg

Umarım tekrar rahatsızlık geçirmez.
Attığınız videolarla beraber takip ediyorum.
Yakında bu konu hakkında tekrar bilgilendirme yaparsanız sevinirim hocam.

Bazı bölgeleri tamamladı tüyünü. Fakat yeni çıkan tüyleri uzayıp dökülüyor :( Sanırım toparlayamayacak. Fakat sağlığı yerinde.

üzüldüm açıkcası keşke düzelmiş olsaydı. uçabilecek seviyede olursa pek sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.

Asıl sorun orada. O tüylerinin dipleri kanayarak çıkıyor ve düşüyor. Şuan birkaç tanesi yeni patlıyor bakalım. Ne olacak :(

Yukarı da bahsettiğin mavi haşhaş bu tatlılarda kullandığımız mavi haşhaş mı?bir de onun içine bebe bisküvisi havuç eklesek sorun olur mu.Ben mama vermeye başlıyacam da hazır mama almak istemiyorum haftada bir kez kendim yapıyım diorum.Bu havucun suyunu alınca uzun süre dayanıyordu sanırım.

tamamdır birde bulut zayıflamış gibi geliyor fazlasıyla.Kilo alması için uğraşmalı mıyım yoksa normal bir süreç mi zamanla toparlar mı

tamamdır birde bulut zayıflamış gibi geliyor fazlasıyla.Kilo alması için uğraşmalı mıyım yoksa normal bir süreç mi zamanla toparlar mı
Kuluçka dönemi zayıflama genelde normal. Dişi yem tüketmek yerine erkekten istiyor. Yediğinin bir çoğu ona gidiyor :)

Geri