Tebrikler. Gozunuz aydin.Cok rahatsiz etmeden gunde bir kac defa kontrol ederseniz mutlaka gorme sansiniz olur.Merhaba.İlk yumurta çıktı fakat anne çok korumacı asla göstermiyor.besleme sesi geliyor fakat kursağını göremedim.Ne yapmalıyım.
Yok hocam bunlar hudut korur gibi koruyorlar deprem olsa yine çıkmazlar ama ben seslerden takip ediyorum.Sürekli besliyorlar.yuvadan çıktığında baksanız yeter aslında. Yuvayı açmadan yuva kapağına daireler çizerek parmağınızla ses yaparsanız çıkabilir. Bu esnada hızlı davranıp bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim bilgileriniz için.Tebrikler. Gozunuz aydin.Cok rahatsiz etmeden gunde bir kac defa kontrol ederseniz mutlaka gorme sansiniz olur.
Muhtemelen besliyordur.
Yine sesleri de takip edersiniz.
Benim de 4 yavrum var suan en buyuk olani 15 gunluk.
ayni stresi ilk 2 gun bende yasamistim ?
Anne disari cikinca yuvaya bakmak istegidimden surekli anne benim odaya girdigimi gorunce isik hiziyla yuvaya yavrularin uzerine ucup asla gostermiyordu.
Biliyorum cok zor olacak ama en az siklik ile rahatsiz etmeden yuvayi acip kontrol etmeniz cok onemli.
Kursagin icini tamamen dolu degil ama kesenin icine sivanmis sekilde gorurseniz yine besliyordur muhtemelen.
Tekrar gozunuz aydin insallah saglikla buyurler.
6 ay ötüşler netleşene kadar olduğunu biliyorum fakat yine bu forumda denk gelmiştim anne baba mutasyonlarından kuşun mutasyonuna göre cinsiyet tahmini yapılabiliyor diye onun için ne kadar beklemeliyiz?evet henüz çok ufak 18-20 günde mutasyonu net anlarız ancak cinsiyeti için beklemek lazım.