YouTube falan yükleyip link atabilirsinizEklemeye çalışıyorum ama error veriyor neden anlamadım
Peki öksürme gibi çıkardığı ses neden olabilir ve gözünün üstünun hafif kizarik olması da tüy dokumuyle alakalı mıdır?Videoları izledim. Hafif tüy döneminde görünüyor ama ciddi bir hasta durumu yok gibi. Kırgın sadece. Dışkı fotoğrafı atar mısınız?
Peki öksürme gibi çıkardığı ses neden olabilir ve gözünün üstünun hafif kizarik olması da tüy dokumuyle alakalı mıdır?
IMG_20201015_131619 - Hızlı Resim
Gözünü kendisi bir yere takmış ya da yırtmış kaşırken. Mantar enfeksiyonu değil ama elinizde varsa terramycin göz pomadını, göz içine değdirmeden yüzeysel sürünüz 2-3 gün.
Teşekkür ederim çok soru sordum lakin kuşun tüyü girdiğini nasıl anlıyoruz iyilesirse bir daha böyle bir durum yaşarsam diye soruyorum kusura bakmayın simdidenGözünü kendisi bir yere takmış ya da yırtmış kaşırken. Mantar enfeksiyonu değil ama elinizde varsa terramycin göz pomadını, göz içine değdirmeden yüzeysel sürünüz 2-3 gün.
Tamam teşekkürleryanak beneklerinin orada sivri kapsüller oluşmuş. Kafasında da bir kaç tane ince sivri parçalar var. Bu tüyde olduğunu gösteren belirtilerden. Azıcık bakımsız görünüyor tüyleri genel anlamda. Banyo yapması için banyoluk takınız. B+ vitamini takviyesini eksik etmeyiniz.
Veterinere götürdüm soğuk algınlığı olmuş antibiyotik verdi herkese teşekkürler sadece hâlâ biraz halsiz inşallah bir an önce iyileşir2-3 gün probiyotik takviyesi yapıp tekrar dışkı resmi atarmısınız..