Yaa gerçekten mi ☹☹Evet ishal mevcut ama ben dışkısını beğenmedim.Başak bir sorun olabilir.Forumumuzda ki daha tecrübeli kişiler düşüncelerini iletecektir.
@Recai
@neanderthalensis
@Doğanay Y.
@Ümit T.
Mama ya da sebze-meyve yedi mi acaba yakın zamanda?
Hayır yemedi. Yulaf yedi sadece dün. Yeme ek olarak.Mama ya da sebze-meyve yedi mi acaba yakın zamanda?
1-2 gün probiyotik verir misiniz?
Dışkı çok bozuk değil ancak toparlamazsa diğer durumları düşünmek gerekebilir.
En son yaptigi dışkısı da ekledim. Bakar mısınız ona da? Bir de probiyotik derken tam anlamadım.1-2 gün probiyotik verir misiniz?
Dışkı çok bozuk değil ancak toparlamazsa diğer durumları düşünmek gerekebilir.
Ben de o kısmı anlayamadım. O üzdü beni.Anladım,fotoğrafda idrar kısmı renkli gibi geldi bana.Çok kötü durmuyor form olarak ama o kısmı anlayamadım maalesef.
Diğer fotoda gayet iyi görünüyor dışkı.Geçici bir durum da olabilir.Ben de o kısmı anlayamadım. O üzdü beni.
Evet ya umarım böyle devam eder. Umarim bir günlük bir şeydir.Diğer fotoda gayet iyi görünüyor dışkı.Geçici bir durum da olabilir.
Ilk defa bugün boyle oldu. Cin gibi birseyi yok sadece diski bu şekilde. Fotograg da hemen çekip ekliyorum.dışkı kaç gündür böyle? kuşunuzda durgunluk, kabarma, kanatları düşürme, uyuklama vb. var mı? kuş resmi de paylaşabilirseniz iyi olur.
Yaa umarım öyledir ve bir daha olmaz cok endişelendim. Tesekkur ederimBence ciddi bir problem yok. İyi görünüyor son dışkı
çok tatlı gayet sağlıklı duruyor maşallah.Yalnız ayak sağlığı için ahşap tünek tercih edersen daha iyi olur.
Bahçedeki ağaç dallarından kendim yapmayi planlıyorum. En kısa zamanda yapacağım. Guzel yorumlariniz ve tavsiyeleriniz için cok tesekkur ederim.çok tatlı gayet sağlıklı duruyor maşallah.Yalnız ayak sağlığı için ahşap tünek tercih edersen daha iyi olur.