Probiyotik derken ne meselabence endişelenmeyi gerektiren bir şey yok, devam ederse tekrar yazarsınız. doğanay bey yazmış zaten, probiyotik desteği verirseniz iyi olur
Benim kuşum da bu şekilde daha ilerlemiş hali akşama doğru aspur vermiştim baya düzelmişti. Bu sabah yem ve su verdim ve yulaf yine başladı olabilir mi yulaf tan acaab?Probiyotik derken ne mesela
Acaba verdiğim yulafda mı bir sorun vardı.Yulaf bozar mı bilemiyorum,biz de de tam tersi aspur sulandırıyor dışkıları.Normalde toplar aslında.Allahım her şeyimiz sorunlu
Olabilir tabi,bir süre vermeden gözlem yaparsan daha emin olursun.Acaba verdiğim yulafda mı bir sorun vardı.
Evet haklısınız kafesi kucuk ama günün 7 8 saatini kafesin dışında geçiriyor. Yine de içim rahat değil kafesini değişeceğim. Tesekkür ederimHehe tipe bak Tam şapşik
Kıyamam yavrucuğa. Ahşap tünekten ziyade lütfen ona daha rahat edebileceği bir kafes almaya çalışın... Kafes çok küçük gibi. Mümkünse 50-55 cm lik. En kötü 45 cm lik bi kafes tercih edebilirsiniz...
Evet öyle yapacağım. Son en son dışkıları da bu şekilde. Cok az renk vermeye devam ediyor gibi.Olabilir tabi,bir süre vermeden gözlem yaparsan daha emin olursun.
1-2 gün probiyotik verebilirsin.Bu kadar boyama sorun teşkil eder mi bilemiyorum.Evet öyle yapacağım. Son en son dışkıları da bu şekilde. Cok az renk vermeye devam ediyor gibi.
Probiyotik ne mesela örnek verebilir misiniz?1-2 gün probiyotik verebilirsin.Bu kadar boyama sorun teşkil eder mi bilemiyorum.
Biraz öyleyiz galibaYulaf bozar mı bilemiyorum,biz de de tam tersi aspur sulandırıyor dışkıları.Normalde toplar aslında.Allahım her şeyimiz sorunlu
İnsanlarda kefir kuşlarda böyle bişey doğal yolla ne verilir onu da bilmiyorum henüzProbiyotik ne mesela örnek verebilir misiniz?
Kuşlarda ne amaİnsanlarda kefir
Bundanım yokki. Haftasonuna doğal birsey bulsam iyi olur. Sokağa çıkmak yasak ya.İnsanlarda kefir kuşlarda böyle bişey doğal yolla ne verilir onu da bilmiyorum henüz
Kuşlar için probiyotikler;diazyme Entrobac,probzyme gibi.Bağırsak sağlığını korumaya yardımcı ürünler.Probiyotik ne mesela örnek verebilir misiniz?
KesinlikleBiraz öyleyiz galiba
Kuşlarda da insan kefiriymiş bi kaç sayfa öyle yazmış site içinde aratmayı daha öğrenemedim.Kuşlarda ne ama
Bundanım yokki. Haftasonuna doğal birsey bulsam iyi olur. Sokağa çıkmak yasak ya.
Kuşlarda ne ama
Bundanım yokki. Haftasonuna doğal birsey bulsam iyi olur. Sokağa çıkmak yasak ya.
Kefir kuşlara verilmemeli:/doğal olarak geçici bir ürün denenecekse kuru maya veriliyor.Hiç yapmadım ama sitede tarifi vardı.Kuşlarda da insan kefiriymiş bi kaç sayfa öyle yazmış site içinde aratmayı daha öğrenemedim.