Düzelmeyen dışkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avseque
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

avseque

Forum Sakini
Merhaba arkadaşlar. Dişi kuşumun dışkıları 2 gündür bu şekilde parlak yeşil renkte. Bazen de yalnızca sarı su gibi dışkılıyor. Zaten dışkıları hep anormaldi defalarca tedavi uyguladım düzelmedi. Ben de haftalık vitamin ve probiyotik takviyesi yapıyordum düzenli olarak. Dün iştahsızlık başladı vitamin verdim hemen. Bugün de iştahsız ve halsiz. Bugün de vitamin verdim. Bu sefer onu kaybedeceğimden korkuyorum… Enrofloksasin var elimde. Başlayım mı yoksa 2 gün de probiyotik verip öyle mi başlayım. Lütfen yardımcı olur musunuz? @Doğanay Y. @Malkoçoğlu @neanderthalensis

Ekli dosyalar

• 5DD0B6A5-4C3E-472F-8CA9-645B53FD4974.jpeg
    5DD0B6A5-4C3E-472F-8CA9-645B53FD4974.jpeg
    732.3 KB · Görüntüleme: 13
suluğa 5 damla yeterli olur

ancak tekrar belirtmek isterim ki bactrim şurup daha etkili olabilir. reçetesiz satılmaz , eczaneye gidip ağlayip sızlayıp kuşum çok hasta derseniz belki verir
Anlıyorum da bayram olduğu için eczaneler kapalı benim de küçük bebeğim var evden uzaklaşıp başka yere de gidemiyorum.:( İştahı biraz düzeldi gibi sanki yulaf seviyor diye ayrı bir yemlikte yulaf verdim onu yiyor.

suluğa 5 damla yeterli olur

ancak tekrar belirtmek isterim ki bactrim şurup daha etkili olabilir. reçetesiz satılmaz , eczaneye gidip ağlayip sızlayıp kuşum çok hasta derseniz belki verir
Hazırlayıp verdim ilaçlı suyu. Gagasına da tutup içirdim. Kaç gün devam edeyim ilaca? Kaç saattr bir yenileyim suyunu?

Geri