Elektrolit tavsiyesi?

Metin BİLGİN

iyikus.com Üyesi
Merhaba

Muhabbet kuşum için röhnfried elektrolyt 3 kullanıyorum ve memnunum ancak haziran gibi son kullanma tarihi bitmiş olacak ve artık internet üzerinden pek bulunmuyor.

Kolay bulunan internet üzerinden satışı olan elektrolit öneriniz var mı rica edeceğim?

Natural elektrolit diye bir ürün gördüm ama iş görür mü?

Teşekkürler.

Çözüm
Açıkçası Natural'in elektroliti fiyat performans açısından uygun minik paketi var. Daima piyasada mevcut öneririm.
O kullandığınız ürün genelde güncel gelir, bulamazsanız Deweerd Belgasol Amino Asit-Elektrolit-Elementler ve Vitamin de değerlendirilebilir.
Merhaba

Muhabbet kuşum için röhnfried elektrolyt 3 kullanıyorum ve memnunum ancak haziran gibi son kullanma tarihi bitmiş olacak ve artık internet üzerinden pek bulunmuyor.

Kolay bulunan internet üzerinden satışı olan elektrolit öneriniz var mı rica edeceğim?

Natural elektrolit diye bir ürün gördüm ama iş görür mü?

Teşekkürler.
Bende röhnfriedin ürününü kullanıyorum. Gerçekten etki eden bir ürün. Diğer elektrolitlerin kullanmadığım için diğerleri hakkında bir fikrim yok. Ama kullanan arkadaşlarımız varsa konunuzu gördüklerinde fikirlerini yazacaklardır. Eğer röhnfried’den devam etmek isterseniz. Gr. Pet’te şuan satışı var. Güvenilir bir sitedir. İsterseniz ordan temin edebilirsiniz. Bende bir internete baktım da gerçekten satan çok az satıcı kalmış yada benim gözümden kaçtılar

Açıkçası Natural'in elektroliti fiyat performans açısından uygun minik paketi var. Daima piyasada mevcut öneririm.
O kullandığınız ürün genelde güncel gelir, bulamazsanız Deweerd Belgasol Amino Asit-Elektrolit-Elementler ve Vitamin de değerlendirilebilir.

Çözüm
bence tartışmasız en iyi elektrolit röhnfried aittir 1. diğer markalar cabuk sararma yapar ufak ısı nemde hemen taş gibi kesilmeye baslar röhnfried elektrolty3 ise kullanım süresi cok daha uzundur ayrıca natural 20gr paket yerine VErsele laga recup lyt daha mantıklıdır

Screenshot_6.png

bence tartışmasız en iyi elektrolit röhnfried aittir 1. diğer markalar cabuk sararma yapar ufak ısı nemde hemen taş gibi kesilmeye baslar röhnfried elektrolty3 ise kullanım süresi cok daha uzundur ayrıca natural 20gr paket yerine VErsele laga recup lyt daha mantıklıdır

Ekli dosyayı görüntüle 28452

evet buda olabilir. Epeydir denk gelmiyorum bu ürüne :(

Ekli dosyayı görüntüle 28452

Merhaba sizin siteniz üzerinden röhnfried elektrolyt ve birkaç ürün daha sipariş verdim. Hızlı kargo için yardımınızı rica ediyorum..

Sipariş numarası

6483be144f3c1

Metin BİLGİN

Geri