En ufak yavruda gelişim problemi

minikmichael

Forum Sakini
Bütün yavruların arasında 2 gün var büyük olan iki yavrunun gelişimi gayet iyi ama en küçüğünde bi farklılık var normalde de en küçük geç gelişiyo biliyorum ama tüyleri bi garip geldi sizce sorun olabilir mi ?

Maşallah hepsine. Tüylerini yoluyorlar gibi görünüyor. Bu nedenle yuvadan atlama süresi bittiğinde tüy dizmeye devam edecektir. İlk aşamada iyot eksiklikleri, mineral yoksunlukları akla gelmeli. Kullanmıyorsanız himelaya tuzu kayası alıp kafese yerleştirin. Mineral katkısı kullanın

Şuan aynı sorunu yaşıyorum küçük gözükse de 30 günlük olduğu için yuvaliktan aldım sizin kuşunuz da yeme düşme vaktinde tüylerine aldanmadan yuvaliktan alın
Zamanla düzelecektir

Maşallah hepsine. Tüylerini yoluyorlar gibi görünüyor. Bu nedenle yuvadan atlama süresi bittiğinde tüy dizmeye devam edecektir. İlk aşamada iyot eksiklikleri, mineral yoksunlukları akla gelmeli. Kullanmıyorsanız himelaya tuzu kayası alıp kafese yerleştirin. Mineral katkısı kullanın
Teşekkür ederim. Tüy yolma zannetmiyorum anaçlar hiç öyle bişey yapmadı ve tüylerindeki gariplik kuyruğunun uzamaması kanatlarının uzaması. Mineral konusunda bloklar ve ek gıdalar kullanıyorum iyotu araştıracağım.

Şuan aynı sorunu yaşıyorum küçük gözükse de 30 günlük olduğu için yuvaliktan aldım sizin kuşunuz da yeme düşme vaktinde tüylerine aldanmadan yuvaliktan alın
Zamanla düzelecektir
Kuşlarım 30 günlük ama ben yavruları yuvalıktan almıyorum anne babası besliyo onları hala. Kendileri beslenemeyebilir belki. Sizde gelişme oldu mu?

Geri