Ekli dosyayı görüntüle 18557
Kutusunda var gibi göstermiyor mu ben mi yanlış görüyorum? Bi de yağlanma yapar mı kuşlarımda? Kuşlarımın birisinde yağlanma var zaten 60 gram. Sıkıntı olur mu
Ekli dosyayı görüntüle 18558
Yem bu şekilde. İştahla yiyorlar. Beğendiler sanırım. Gelişmeleri paylaşırım
+ olarak garden mix pembe şeritinde aspur yok şayet benim kuş aspuru nadir yiyor.
gelelim ne alacağız? valla aradığımıza göre bulmak epey...
Hiç önermediğimiz kalitesiz bir markadır. Onun yerine internetten alma şansınız varsa Benelux Premium Budgies'i öneririm.
Benelux Premium Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi 1 kg sadece 0,00 TL
Benelux Premium Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi ve kuşlarınızın ihtiyacı olan tüm Benelux ürünler petmarketburada.com'da 100 tl üzeri ücretsiz kargo ile sizleri bekliyor.www.petmarketburada.com
Versele Laga da tercih edilebilir lakin karışımı yetersizdir. Ak darı ve aspur ilavesi yaparsanız daha iyi olacaktır.
Versele Laga Prestige Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Yemi 1 Kg (Bölünmüş) sadece 90,00 TL
Versele Laga Prestige Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Yemi ve Versele Laga markasına ait yüzlerce çeşit yeme hızlı kargo avantajı ile sahip olabilirsiniz.www.petmarketburada.com
Eğer yok internetten alamam derseniz de Garden Mix Platin Pembe Paket ya da Beak's Deluxe alabilirsiniz onların resmini de eklerim..
Ekli dosyayı görüntüle 17158 Ekli dosyayı görüntüle 17159
versele laga sarı darı ağırlıklı ve yulafı gereksiz fazla olan bir yem ha şayet 200gr akdarı + 200gr aspur alıp ekstra ilave edilecekse kullanılabilir ama çok masraflı oluyor 40-45tlye 1400gr yemVersela laga bulamadığınız iyi olmuş Bonnie, beaks, garden mix kullanılabilir. Bonnie'de boyalı ekmek parçaları yok..
yine sarı darı ağırlıklı ve drajeli yemEkli dosyayı görüntüle 18558
Kötü mü yaniyine sarı darı ağırlıklı ve drajeli yem
Hem kötü hem pahalı.Kötü mü yani
benim düşünceme göre kötü bana göre iyi yem karışımı şöyle olmalı;Kötü mü yani
Ekli dosyayı görüntüle 18557
Kutusunda var gibi göstermiyor mu ben mi yanlış görüyorum? Bi de yağlanma yapar mı kuşlarımda? Kuşlarımın birisinde yağlanma var zaten 60 gram. Sıkıntı olur mu
Ekli dosyayı görüntüle 18558
+ olarak garden mix pembe şeritinde aspur yok şayet benim kuş aspuru nadir yiyor.
gelelim ne alacağız? valla aradığımıza göre bulmak epey bir zor versele laga şuan ne kadar gömülsede açık ara kapalı pakette en iyi yem versele lagadan vazgeçmeyeceğim gibi..
Aldığım yem bonnie. Yardımınız için teşekkür ederim?Üstündeki resime bakmayın içinde boyalı ekmek yok. Ben kullandım.. Yağlanma falan yapmaz şehir efsanesi onlar. Bonnie güzel yem..
Enjoy sanırım bu. %95 sarı darı, %1 ak darı, %1 kırmızı, %1 de siyah darı koymuşlar ve boyalı ekmek parçaları işte
Nasıl yok? Aspur var içinde. Al buda içeriği;
Ekli dosyayı görüntüle 18561
Bana göre en iyisi dersen daha iyi olur Zira bana görede en kötü yemlerin arasında versele laga. Bedava çuvalla verseler yine kullanmam.
Aldığım yem bonnie. Yardımınız için teşekkür ederim?
Açık yem alıyordum ben normalde. Ama kurtlandığı için kapalı yeme geçtim.siz anladığım kadariyla yem bittiği icin migrostan geçici yem alacaksınız , bonnie alın geçin
Bir sorum daha var. Kuşumun birisinin dışkıları tüyüne yapışıyor iki gündür filan. Bugun hemen yeni yemi koymuştum yemliklerine. Ama o kuşum böyleyken yem değişimi yapmam doğru olmaz sanırım. Size de sormak istedim. Sizce bi kaç gün daha açık yeme devam etmeli miyim?İçeriği değişmiş ozaman
Açık yem alıyordum ben normalde. Ama kurtlandığı için kapalı yeme geçtim.
Hangi yemleri tavsiye ediyorsunuz?İnternetten sipariş verme imkanınız yok mu? Daha fazla seçeneğiniz olur..
Bonnie dede boyalı ekmek var abi. Bu arada garden mix icerigi cok bozdu artik kesinlikle kullanmiyorum ben. Eskiden paket yemler arasinda gayet iyiydi.Üstündeki resime bakmayın içinde boyalı ekmek yok. Ben kullandım.. Yağlanma falan yapmaz şehir efsanesi onlar. Bonnie güzel yem..
Enjoy sanırım bu. %95 sarı darı, %1 ak darı, %1 kırmızı, %1 de siyah darı koymuşlar ve boyalı ekmek parçaları işte
Nasıl yok? Aspur var içinde. Al buda içeriği;
Ekli dosyayı görüntüle 18561
Bana göre en iyisi dersen daha iyi olur Zira bana görede en kötü yemlerin arasında versele laga. Bedava çuvalla verseler yine kullanmam.