ENJOY marka yemi önerir misiniz?

Şeker2019

iyikus.com Üyesi
Merhaba. Versele laga bulamadığım için iki tane yem seçeneğim var birisi enjoy diğeri bonnie marka. Bonnie markanin içinde boyalı ekmek parçası var diye almaktan vazgeçtim. Enjoy markayı önerir misiniz acaba??

Çözüm
Ekli dosyayı görüntüle 18557

Kutusunda var gibi göstermiyor mu ben mi yanlış görüyorum? Bi de yağlanma yapar mı kuşlarımda? Kuşlarımın birisinde yağlanma var zaten 60 gram. Sıkıntı olur mu

Üstündeki resime bakmayın içinde boyalı ekmek yok. Ben kullandım.. Yağlanma falan yapmaz şehir efsanesi onlar. Bonnie güzel yem..

Ekli dosyayı görüntüle 18558
Yem bu şekilde. İştahla yiyorlar. Beğendiler sanırım. Gelişmeleri paylaşırım

Enjoy sanırım bu. %95 sarı darı, %1 ak darı, %1 kırmızı, %1 de siyah darı koymuşlar ve boyalı ekmek parçaları işte :)

+ olarak garden mix pembe şeritinde aspur yok şayet benim kuş aspuru nadir yiyor.

Nasıl yok? Aspur var içinde. Al buda içeriği;

0nYunZ.jpg

gelelim ne alacağız? valla aradığımıza göre bulmak epey...
Bir sorum daha var. Kuşumun birisinin dışkıları tüyüne yapışıyor iki gündür filan. Bugun hemen yeni yemi koymuştum yemliklerine. Ama o kuşum böyleyken yem değişimi yapmam doğru olmaz sanırım. Size de sormak istedim. Sizce bi kaç gün daha açık yeme devam etmeli miyim?

Açık yeminizden bir görsel eklermisiniz..

Oyla 0
Oyla 0
Bir sorum daha var. Kuşumun birisinin dışkıları tüyüne yapışıyor iki gündür filan. Bugun hemen yeni yemi koymuştum yemliklerine. Ama o kuşum böyleyken yem değişimi yapmam doğru olmaz sanırım. Size de sormak istedim. Sizce bi kaç gün daha açık yeme devam etmeli miyim?

EKLEME= elimde sadece aspur da var aspur ve ak darı karışımı yapıp veriyodum önceden. Şimdi ne vermeliyim
Bunun için napmam lazim? Eski yemlerine bi kac gun devam etsinler mi?

Oyla 0
Üstündeki resime bakmayın içinde boyalı ekmek yok. Ben kullandım.. Yağlanma falan yapmaz şehir efsanesi onlar. Bonnie güzel yem..

Enjoy sanırım bu. %95 sarı darı, %1 ak darı, %1 kırmızı, %1 de siyah darı koymuşlar ve boyalı ekmek parçaları işte :)

Nasıl yok? Aspur var içinde. Al buda içeriği;

Ekli dosyayı görüntüle 18561

Bana göre en iyisi dersen daha iyi olur :) Zira bana görede en kötü yemlerin arasında versele laga. Bedava çuvalla verseler yine kullanmam.
İçindekiler: Sarı darı, kırmızı darı, beyaz darı, aspir, kolza, keten.

garden mix sitelerden baktığımda içerik böyle hocam?

1625988262090.png

bundan diyoruz siz hangi garden mixi diyorsunuz

Oyla 0
Doğrudur yakın zamanda almadım ben. Zaten bir standardı tuttursalar şaşarım yani :)

Ekli dosyayı görüntüle 18564
hocam bunda da renkli granül yok mu? sitelerde içeriğinde yazıyor

edit yokmuş.

Beaks içeriği;
İçindekiler : Sarı darı, beyaz darı, kırmızı darı, siyah darı, keten tohumu, yulaf, kenevir tohumu, aspir tohumu, nijer tohumu.

garden mix mi tercih etsem beaks mi kararsızım

ikisinde de aspur yokmuş bu arada

garden mix içeriği;
İçindekiler: Sarı darı, kırmızı darı, beyaz darı, aspir, kolza, keten.

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri