GülşahKandemir
Forum Sakini
Bi kaç ay önce aldığım entrobac probiyotikte ağır bir koku sezdim. İlk zamanlarda buzdolabında muhafaza ediyordum iki aydır falan karanlık bir dolapta tutuyorum. Sanki zamanla bu koku oluştu. Bu sizde de oluyor mu?
Ben de serin karanlık yerde saklıyorum,bir değişim yok.İlk açtığımda da ağır gelmişti kokusu bana hala aynı geliyor.Bi kaç ay önce aldığım entrobac probiyotikte ağır bir koku sezdim. İlk zamanlarda buzdolabında muhafaza ediyordum iki aydır falan karanlık bir dolapta tutuyorum. Sanki zamanla bu koku oluştu. Bu sizde de oluyor mu?
Kokusunu tam tarif edemem maalesef. Çok acayip bu koku.tam olarak nasıl bir koku? Ağır kekiğimsi bir kokusu mevcut.
İlk zamanlar bu kadar ağır kokmuyodu.Ben de serin karanlık yerde saklıyorum,bir değişim yok.İlk açtığımda da ağır gelmişti kokusu bana hala aynı geliyor.
Küflenme falan görünmüyor. Plastik Bi kabın içinde.Bulunduğu ortam nemli mi? Bazı ürünlerde nemden kaynaklı mantarlaşmalar, küflenmeler oluyor. Entrobac bunların içinde mi onun hakkında bilgim yok.
Kokusu, ilk baştakinden çok farklı geliyorsa bence vermeyin kuşlara. Bir sıkıntı olabilir, ama Entrobac'ta sıkıntı olmadığı hâlde size öyle gelmiş de olabilir??Küflenme falan görünmüyor. Plastik Bi kabın içinde.
Riske atmayın o zaman,bölünmüş ürünlerin üzerinde yazan skt yanıltıcı olabilir.Orijinalini bilemiyoruz sonuçta.İlk zamanlar bu kadar ağır kokmuyodu
Dolapta soğukta kaldığı için kokusu gelmiyorda olabilir ?Kokusu, ilk baştakinden çok farklı geliyorsa bence vermeyin kuşlara. Bir sıkıntı olabilir, ama Entrobac'ta sıkıntı olmadığı hâlde size öyle gelmiş de olabilir??![]()
Evet bu, başlarda ürünleri buzdolabında sakladığımda bana da oluyordu muhtemelen size de o yüzden şuan bozulmuş kokusu gelmiştir?Dolapta soğukta kaldığı için kokusu gelmiyorda olabilir ?
Yok yok şuan oda sıcaklığında ışıksız bir yerde muhafaza ediyoruz. Burada, ürünleri ilk aldığım ve nerede muhafaza etmem gerektiğini bilmediğim zamanı kastetmiştim.Probiyotik gibi ürünler firma belirtmediği sürece buz dolabında saklanmamalıdır.