minikmichael
Forum Sakini
Yanında kardeşi var bazen onun da üstüne çıkmaya çalışıyo. 7 24 kur yapıyo ve yem vermeye çalışıyo kardeşine. Kızıştırıcı bişey vermemeyw dikkat ediyodum neden böyle oldu anlamadım ne yapmalıyım sizce
Daha çok küçük ve yavru istemiyorum hiçEş alın yanına, sakinleştirmek için başka bir şey yapılamaz sanırım.
Çok teşekkür ederim ne zamandır araştırma yapıyodum böyle net bi cevap bulamadım.İkinci tüy dönemini müteakip (yaklaşık 6 ay) kuşlarda ergenlik dürtüleri ağır basar ve yoğun bir hareketlilik başlar. Bu aynı zamanda kuşun kendini gösterme ve dikkat çekme evresi de sayılabilir. Erkek kuşlar daha hareketli olduklarından bu durum bizim için daha fark edilir niteliktedir.
Özel bir şey yapmanıza gerek yok. Kuş zaten enerjisini kullanır ve günlük hayatını devam ettirir. Ortada hayati bir tehlike veya özelikle müdahale etmenizi gerektirecek bir durum yoktur. Sadece çok hareket eder ve bolca öter. Şimdilik kendi hallerine bırakabilirsiniz. 8 aylık süreçten sonra eşleşmeleri tercih edilmiyorsa ayırmak uygun olur.