Erkek kuşum evdeki 2 dişi ile ilgilenmiyor😀

Busra D.

iyikus.com Üyesi
Merhabalar oğlum fıstık'a arkadas olsun diye bir dişi almıştım. 2 ay sonrada bi tanıdık bakamadigi için dişi kuşunu verdi. Evde 2 dişi, 1 erkek var fakat fıstık kızlarla ilgilenmek yerine benim elimle ilgileniyor🙈 video paylaşıyorum bu videoda neler oluyor, dişi kuş ne yapmak istiyor yorumlar misiniz?

Merhaba öncelikle kuşlar çok tatlı🌸
Belirlediği nesnelere kur yapıyor.
İlgiyi azaltabilirsiniz.
Onun dışında kafesleri ayırın
Fıstığın kafesine öbür kuşları tek tek koyun.
Hangisi ile anlaşırsa onunla eşleştirirsiniz.
Onun dışında anlaşmayadabilir.

Merhabalar oğlum fıstık'a arkadas olsun diye bir dişi almıştım. 2 ay sonrada bi tanıdık bakamadigi için dişi kuşunu verdi. Evde 2 dişi, 1 erkek var fakat fıstık kızlarla ilgilenmek yerine benim elimle ilgileniyor🙈 video paylaşıyorum bu videoda neler oluyor, dişi kuş ne yapmak istiyor yorumlar misiniz?

Erkek sizi eş olarak seçmiş. Dişi onu kıskandığı için engel olmaya çalışıyor. O dişiyle eş olabilir. Anlaşıyorlar gördüğüm kadarıyla.

Erkek sizi eş olarak seçmiş. Dişi onu kıskandığı için engel olmaya çalışıyor. O dişiyle eş olabilir. Anlaşıyorlar gördüğüm kadarıyla.
Ben bir eşi ve cocuklari olsun istedim ama 2 dişiyle de ayri ayri kafese koydum ama kafeste hic yakinlasmadilar. Hatta dışarda pesinden koşan kizlar kafeste gaga atiyorlar yanlarina yaklastirmiyorlar. Kizlar bir kafeste, oglum baska kafeste geceleri. Kafes dışında ozellikle yeşil dişiyle birbirlerini kaşıyıp yem veriyorlar ama ciftlesme söz konusu değil. Sonumuz ne olacak bilemiyorum. Ama dediginiz gibi bana ozel bir ilgisi var. Arkadaslari oldugu halde surekli benim pesimde. Oda oda beni takip ediyor kizlarla cok vakit geçirmiyor.

İNCİ TANELERİM♥️

Çok sevimliler. Çözümü biraz onları baş başa bırakmanızla düzelecektir. Size çok bağlanmış.
Elinize uçan yeşil dişi bence en yakın aday ve istekli gibi görünüyor.

Çok sevimliler. Çözümü biraz onları baş başa bırakmanızla düzelecektir. Size çok bağlanmış.
Elinize uçan yeşil dişi bence en yakın aday ve istekli gibi görünüyor.
Evet hocam bana da yeşil alan kızım çimen daha istekli gibi geldi. Ama nedense kafes dışında oglumla anlasirken, kafes icinde yaklastirmiyor gaga atiyor.

Evet hocam bana da yeşil alan kızım çimen daha istekli gibi geldi. Ama nedense kafes dışında oglumla anlasirken, kafes icinde yaklastirmiyor gaga atiyor.
Çiftleşmiş olsalar bile ara ara didişmeler vs normaldir. Çiftleşme olması için dişinin fiziksel ve hormonal açıdan hazır olması gerekiyor. Günlük kesintisiz 14 saat civarı kuvvetli ışık görmeleri bu süreci hızlandıracaktır. Hatta hormonal süreçlerinin başlaması için gereklidir demek yanlış olmaz.

Son düzenleme:
Geri