Erkek kuşum kendini mi yoluyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mangoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam verdiğiniz takviyelere tek tek bakın çinko içerikli bir ürün yoksa kuşlara çinko takviyesi yapın.

Hocam sebze meyve ve kuruyemiş hariç verdiğim takviyeler

Entrobac
Gerwit
Multisol
Calcilux
Ferti vit ( Nadir olarak)
D3k2 ( sizlere sorup bi kaç kez kullandım)

Bunlar içinde de sadece ferti vit içinde çinko var bildiğim kadarıyla. Ekstra önereceğiniz birşey varsa onu deneyim

her ihtimale karşı kemirmesi için uygun dallar, oyuncaklar veya havuç gibi şeyler asabilirsiniz. Tohum çimlendirme de stres giderici etkiye sahiptir. Rahatlatacaktır.

her ihtimale karşı kemirmesi için uygun dallar, oyuncaklar veya havuç gibi şeyler asabilirsiniz. Tohum çimlendirme de stres giderici etkiye sahiptir. Rahatlatacaktır.

Salıncakları vardı 2 kuş olunca rahat edemiyorlar diye düşünüp çıkarmıştım hocam normal ağaç tünelleri vardı onu kemiriyorlardı. Ben 5-6 ayda 1 kere tüm malzemeleri değiştiririm şimdi yeni daha büyük ağaç dalı aldım onunla oynuyorlar. Arada benim elimi ısırıp kemiriyor.😊 Hergün sebze meyve vermeye çalışıyorum. Kızgınlaşması için zaten havuç veriyorum. Bazen rendeleyip bazen bütün olarak. Tohum çimlendirmeyi bir türlü beceremedim 3-4 kere denedim. Ortam nemlendirmek için su koyuyorum onun içine bi kaç yem düşmüş onlar hafif filiz vermiş ondan sonra alıp dikeyim dedim olmadı. Tekrar suyun içine yeni yemler attım yine olmadı. Bir türlü beceremedim onu. 😊 En son tohum alıp o şekilde yapacam. Siz çinko için ne önerirsiniz ? Tüy için bt amino forte diyorlar ama bildiğim kadarıyla ondada çinko yok diye biliyorum.

Dün yine kafeste bir sürü tüy vardı. Yenileri çıkmasa bu hayvanlar kel kalırdı diye düşünüyorum. Ama kuyruk kısmında bir gelişme yok. Hayvanın afedersiniz arkası açık kaldı 😊 bi değişik geliyor gözüme arka tarafını dönünce

bu videonun genelinde ama 15.50 den itibaren kemirmesi için verilen dallara bakın :) Cennetlerde bu konuda çoğunlukla mutlu olacaktır.

çimlendirme içinse toprağı boş verin, şu şekilde yapın

Hocalarım tekrardan merhaba ivomec sormak için veterineri aradım. 450₺ ama iki kuş için o kadar para vermek istemezsen zimec var 150₺ dedi. İvomec 50ml zimec 20ml sizce zimec iş görür mü ? İkisininde açıklamasında içeriğinde 1ml de 10mg ivermektin içermektedir diyor. Kullanan var mı acaba tavsiye eder misiniz ?

Hocalarım tekrardan merhaba ivomec sormak için veterineri aradım. 450₺ ama iki kuş için o kadar para vermek istemezsen zimec var 150₺ dedi. İvomec 50ml zimec 20ml sizce zimec iş görür mü ? İkisininde açıklamasında içeriğinde 1ml de 10mg ivermektin içermektedir diyor. Kullanan var mı acaba tavsiye eder misiniz ?
İş görür zimec alın o zaman

Artık akan suya sokmuyorum hocam zaten de genellikle kaynayıp soğutulmuş suyu biraz ılıtıp o şekilde yaptırıyordum. İçme sularını kesinlikle bizim içtiğimiz sudan başka su vermem ama yıkanma sularına da dediğim gibi kaynatıp soğumuş suyla yapıyorlardı. Onu da içme suyu olarak veririm.

Banyo suyunun içine probiyotik de ekleyebilirsiniz.

Geri