Erkek kuşum maymun peluşla 7/24 çiftleşiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savas S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savas S.

Forum Sakini
Merhaba,
Erkek kuşum 3 aydan beri bir maymun peluşa bağlı yaşıyor :D
Her nekadar çok denemiş olsam da ayıramıyorum. En fazla 1 gün ayırabildim ama o gün tüm gün uyudu. Günün sonunda geri çıkarttığım da ise tekrar enerjisi yerine gelmişti. Dişi kuş her o maymunla çiftleşmeye çalıştığında yanına gidip maymunu koruyor erkek kuşumdan. Erkek kuşta dişi kuş kestirirken çiftleşiyor maymunla. Anlamadım ki yeni bir ırk mı üretmeye çalışıyor :ROFLMAO:
Sizce nasıl bir yöntemle ayırabilirim maymunu erkek kuşumdan?
Bildiğiniz gibi mart ayı gibi de plastik ahtapota sarmıştı, hatta konu açmıştım :D

? bazı kuşlarda nesnelere saplanti var. Tüm oyuncaklar uzaklaştırmak gerekiyor. Başka yolu yok ne yazık ki.

Oyla 0
Yuvalığı en yüksek kapıya göre ayarlamak gerekiyor. Kancaları olması lazım yuvanın

Oyla 0
Bizim evin yanında ki market içini yaptırıyor ve eşyaların yerini değiştiriyor bende orada vitakraftın 25er g lik yemlerinden gördüm ve koliyle aldım. Eve geldim ne göreyim. Aralarına kanaryalar için olan yemlerdende karıştırmışlar. Sizce kuşuma verebilir miyim onlardan? Gerekirse fotoğraf atarım.

Oyla 0
Kanarya yemleri genelde aspur ve şalgam karışımı oluyor. Bu nedenle muhabbet kuşlarına verilebilir. Yine de görsel atınız.

Oyla 0
Geri