Erkek muhabbet kuşu düdük gibi ses çıkarıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fiery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fiery

Yeni Üye
bugün ikindi vakitlerinde eve geldim, öpücük atacağı zaman atamıyor düdük gibi ses çıkıyor konuşmuyor boğazına bir şey mi oldu acaba?
bütün her şeyi aynı hareketleri,tavırları,enerjisi falan sadece sesinden dolayı konuşamıyor ötüyor fakat bu ses çıkıyor kızıyor bu ses çıkıyor öpücük atıyor yine aynı ses ne yapmam lazım?

Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🙂
Kuşunuz yabancı bir cisim yemiş olabilir mi? Bu arada yaptığınız harekete anlam veremedim sebebi nedir ?

Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🙂
Kuşunuz yabancı bir cisim yemiş olabilir mi? Bu arada yaptığınız harekete anlam veremedim sebebi nedir ?
merhaba, yabancı cisim yemiş olabilir çünkü sürekli yere inip yerdekileri eşeriyor.Dişiyi elime alınca oynamayı çok seviyor farkettiyseniz hemen kafa sallıyor zaten çok yapmadım daha fazla boğazını zorlamasın diye.

merhaba, yabancı cisim yemiş olabilir çünkü sürekli yere inip yerdekileri eşeriyor.Dişiyi elime alınca oynamayı çok seviyor farkettiyseniz hemen kafa sallıyor zaten çok yapmadım daha fazla boğazını zorlamasın diye.
Himmm anladım kur yapıp konuşması için sanırım
Açıkçası solunum problemi de olabilir benim aklıma yabancı bir cisim geldi Doğanay hoca görünce daha detaylı bilgi verir umarım geçici bir durumdur veterinere götürme şansınız varsa götürmekte fayda var geçmiş olsun

Bu sesi normal zamanda eşi yaklaştırılmadığında veya kur yapmadığında tekrar ediyor mu? Bazı kuşların karakteristik ötüşleri vardır. Bu ses bana yabancı gelmedi. Bu nedenle başlangıç olarak sorunlu bir ses gibi gelmedi. Yine de tek başınayken bu ses çıkartıyor mu takip ediniz.

Bu sesi normal zamanda eşi yaklaştırılmadığında veya kur yapmadığında tekrar ediyor mu? Bazı kuşların karakteristik ötüşleri vardır. Bu ses bana yabancı gelmedi. Bu nedenle başlangıç olarak sorunlu bir ses gibi gelmedi. Yine de tek başınayken bu ses çıkartıyor mu takip ediniz.
hayır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum şuan her zamanki hali gibi takılıyor etrafta ama konuşamıyor öpücük atacak atamıyor kızıyor bu ses çıkıyor gibi gibi birazdan veterinere gideceğim inşaAllah gelince haberdar ederim sizi.

Geri