Nurdan ŞAKACIER
iyikus.com Üyesi
bazen çiftleşseler bile uygun şartlar oluşmazsa dolmayabiliyor. Yani şans payı oldukça geniş. Böyle durumlarda 2, bazen 3. kuluçkayı da denemek gerekiyor. Takviyelere, beslenmesine de dikkat etmek gerekiyr
bazen çiftleşseler bile uygun şartlar oluşmazsa dolmayabiliyor. Yani şans payı oldukça geniş. Böyle durumlarda 2, bazen 3. kuluçkayı da denemek gerekiyor. Takviyelere, beslenmesine de dikkat etmek gerekiyr
Bugün çıktı yeni ama anne beslemiyor normalmi Ben de fazla uğraşmak istemedim anne bırakır korkar diyeolacak inşallah. Zaman tanıyın![]()
Beslemişti baktığımda çok fazla rahatsız edip korkutmamak için fazla açmıyorum yuvalığı daha dolu yumurta var altındaGenelde ilk gün beslemeyen dişi veya erkek kuşlar olabiliyor ancak sonrasında düzene oturtuyorlar. Eğer beslenmez ise gece yarısına kadar elle müdahale edilmeli.
Kuluçkadaki Yavrusu olan erkek kuşun Kafes içinde aniden hızlı kanat çırpması neden oluyorGenelde ilk gün beslemeyen dişi veya erkek kuşlar olabiliyor ancak sonrasında düzene oturtuyorlar. Eğer beslenmez ise gece yarısına kadar elle müdahale edilmeli.
Vücut metabolik hızlarını arttırmak sindirim ve benzeri süreçleri hızlandırmak için.Kuluçkadaki Yavrusu olan erkek kuşun Kafes içinde aniden hızlı kanat çırpması neden oluyor
3 tane yavru oldu 4 yumurtası boş çıktı kendisi kırdı anne kuşun bir tane kaldı yumurta ama onu alalım mı ona bişey yapmadı boş ama yumurtaVücut metabolik hızlarını arttırmak sindirim ve benzeri süreçleri hızlandırmak için.
Içeriyi çok batırıyorlar kumunu O yüzden yedekte olan kuluçka kutusunu alıp diğer kutuyu koyuyorum sıkıntı olur mu enfeksiyon kapmasınlar diyeMaşallah 3-4 gün sonra çekebilirsiniz yumurtayı
folluğu diyorsanız genelde sorun olmaz ama dişi kuşunuzu iyi tanımanızda fayda var.Içeriyi çok batırıyorlar kumunu O yüzden yedekte olan kuluçka kutusunu alıp diğer kutuyu koyuyorum sıkıntı olur mu enfeksiyon kapmasınlar diye
Folluğu değiştirip kuşları korkutmadan hızlı bir şekilde koyup bırakıyorum çoğunlukla anne ve baba yem yerken yapıyorum fark etmiyorlarfolluğu diyorsanız genelde sorun olmaz ama dişi kuşunuzu iyi tanımanızda fayda var.
sorun olmayacaktır. Bu sıcaklarda yuva temizliği aksatılmamalıFolluğu değiştirip kuşları korkutmadan hızlı bir şekilde koyup bırakıyorum çoğunlukla anne ve baba yem yerken yapıyorum fark etmiyorlar