Erkek muhabbet kuşu

Augmentin tableti ezip toz haline getirin öncelikle. Tam dolu suluğa bir-iki pirinç tanesi kadar çay kaşığının ucuyla ekleyip iyice karıştırın (5-10 dakika kadar). Tortulu kalmaması önemli bu nedenle dikkatli olalım. İlk aşamada ilaçlı sudan kuşun ağzına birkaç damla damlatılabilir, kalan su su suluğunda 8-12 saat bırakılmalı.
Hocam gece kusum sabaha kadar vik vik ses devam etti bende acil bi sekilde veterinere gidip endo ile başlayan tam adını unuttum antibiyotık serum aldım 1 damla agzına sabah aksam vericem bu ilac iyimiidr ?

tekrardan merhaba yaklasık 3 gündür kullanıyorum bu ilacda pek işe yaramadı veteriner sabah aksam 1 hafta kullan dedi 1 hafta sonunda düzelme olur mu

Eğer sorun doğru teşhis edildiyse 1 haftanın sonunda belirgin bir toparlanma görmeniz gerekiyor. Genelde 3. günden sonra farklılıklar belli olur.

Eğer öıkardığı sesler solunum yolu enfeksiyonundan kaynaklıysa en geç 2 gün içinde kesilmiş olmalıdır. En azından bariz azalmalıdır. Eğer azalma bile yoksa büyük ihtimalle sorun solunum yolu enfeksiyonu kaynaklı değildir.

uçarken nefes nefese kalıyor mesala beklerken vik vik seklinde hala devam ediyor ne yapalım hocam ne kullanayım

Geri