Erkek muhabbet kuşunun çılgınlar gibi bağırması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nguemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nguemir

iyikus.com Üyesi
Beyler bayanlar az önce erkek muhabbet kuşum beni uyandırdı kafes tellerini tırmanırken deli gibi bağırıyordu ve arkasından dişi kuşum tırmanıyordu ondan sonrada bağırarak kafes içinde uçmaya başladı erkek kuşun dayak yediğinden şüpheleniyorum ne yapmalıyım normal değil çünkü devamlı yapıyor

Muhtemelen dişi baskın
Ve erkek mutsuz daha detaylı gözlem yapınız emin olduğunuz anda da dişi değişimi yapabilirsiniz
Bazen mutlu oldukları içinde çığlık atabiliyorlar bunu da göz önünde bulundurun en iyi çözüm detaylı bir gözlem

Kısa bir video görmem gerekiyor. Erkek kuşlar çiftleşmek istediğinde bağırmaya gidebileceği gibi, dikkat çekmek, stres durumlarında da bunu tercih ediyorlar. Genelde kavga durumlarında bağırmadan çok karga gibi gag gag gag ama daha kısık bir ötüş sergilerler

Muhtemelen dişi baskın
Ve erkek mutsuz daha detaylı gözlem yapınız emin olduğunuz anda da dişi değişimi yapabilirsiniz
Bazen mutlu oldukları içinde çığlık atabiliyorlar bunu da göz önünde bulundurun en iyi çözüm detaylı bir gözlem
Şu anda yapmıyorlar aynı şeyi ancak erkek kur yaptığında dişi üzerine doğru gidip erkeği sıkıştırdığını gözlemledim

Geri