ERKEK SULTAN SÜREKLİ KANAT TITREME SAÇINDAKİ TUYLERDE TITREME

Sedakalayci

iyikus.com Üyesi
Merhaba erkek sultan papağanım yaklaşık bir haftadan fazla süredir titreme yapıyor ve az yemek yemeye başladı tuna her gün vitamini probiyotik koyuyorum neden olabilir
bu yüzden baba anne bır araya getıremıeyorum neyi var

Merhaba yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• 52788823-93AE-4590-8792-D76F39C6BA86.jpeg
    52788823-93AE-4590-8792-D76F39C6BA86.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 13
Oyla 0
dışkılar çok acil bir durum sinyali vermese de bakteriyel bir sorun olduğu aşikar. Veterinere götürme şansınız var mı bilemiyorum ancak bu tip bir dışkıda kuşu iyi inceleyip farklı ne oluyor ona göre hareket ederim. Örneğin kusma durumu arttı mı, kabarması var mı, garip ses çıkartıyor mu? gibi...

Oyla 0
Hocam bu olay ben kuşumu aldığımdan beri var forumdaki arkadaşlar da bir sonuca varamadı 3 veteriner baktı onlar da bir şey anlamadılar.

Oyla 0
dışkılar çok acil bir durum sinyali vermese de bakteriyel bir sorun olduğu aşikar. Veterinere götürme şansınız var mı bilemiyorum ancak bu tip bir dışkıda kuşu iyi inceleyip farklı ne oluyor ona göre hareket ederim. Örneğin kusma durumu arttı mı, kabarması var mı, garip ses çıkartıyor mu? gibi...
Bir ürün satin aldım salmonmix stop olur mu kullansam

Oyla 0
Kuşta titreme var diye worm mix yarım litre suya bir gram olarak yaptım gece taktım erteis gün öğlen aldım hala geçmedi.. bakteri falan diye salmo mix sipariş verdim onu kullancam bı de ne olur bilmiyorum.... Kaliteli probiyotik var elimde vitaminli onu haftada iki gün veriyorum

Oyla 0
Hıc bır kotu durum yok tıtremeden başka dişi benim yine yumurta yaptı yan yana koymak zorundaydım ne olacaksa olacak bakalım

Oyla 0
yumurtlama başladı ise ilaç kullanmayınız. Kalsiyum ve D vit desteğini eksik etmeyiniz

Oyla 0
Geri