Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Erzurum da yaşıyorum ve muhabbet kuşum için kursakla besleme yapmam için destek olabilecek biri var mı Erzurum da ikamet edip de yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum durum benim için çok önemli lütfen
Teşekkür ederim şu an için kimseyi bulamadım ama paylaşımınızı inceledim ve yardımcı oldu yapmaya çalışacağım inşallahUmarım birileri vardır hocam Bulamazsanız buradan da yardımcı olabildiğimiz kadar oluruz.
Buna da bir göz atınız
Kaşık ile yavru kuşları beslemek
Kaşık ile yavru kuşları beslemek Eğer bir kuşu elle beslemek zorunda kalıyorsak ya hasta ya da yem tüketme konusunda sorunlar yaşıyordur. Bu gibi durumlarda öncelikle yöneldiğimiz hazır elle besleme mamaları ve aparatları oluyor. Diğer türlü kuşları beslemek hem zor hem de kabul...iyikus.com
Bugun kaşıkla olanını denedim çok çok az ağzına gitti. Ama kenardaki tüylerine falan bulaştı bunu da bir denemeye çalışayım teşekkür ederim
kaşığın maalesef kötü yanı bu. Bir miktar kirli oluyorBugun kaşıkla olanını denedim çok çok az ağzına gitti. Ama kenardaki tüylerine falan bulaştı bunu da bir denemeye çalışayım teşekkür ederim
İyi akşamlar. Son durumu paylaşmak istedim belki daha sonra başka arkadaşların işine de yarayabilir diye. Öncelikle forum yetkililerinden @Doğanay Y. Başta olmak üzere yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Buradaki paylaşımlarla elle besleme yaparak beslenmesine yardımcı oldum. Özelikle çay kaşığı ile ilgili fikir çok işimize yaradı. Allah razı olsun oğlum şu an da eski haline göre biraz daha iyi. Ayrıca ben ek olarak linkini eklediğim videodaki ilaç ve vitamini de kullandım onlar da iyi geliyor bilginiz olsun arkadaşlar. Herkese teşekkür ederim tekrar.
1 ilaç, 2 takviye ile kuruma denilen sorun çözülmüyor. Kuruma durumu muhtemelen anlattığı megabakteri. Megabakteriyi tedavi eden ilaç başkadır. Geçici bir yararı olabilir ancak gelişme kısa sürede sönecektir amfoterisin b etken maddeli bir ilaç alınmalı.
Peki bu etken maddesini içeren bir ilaç öneriniz var mı isim olarak. Çünkü dediğiniz gibi geçici bir gelişme ise kısa sürede sorun tekrarlayacak demektir1 ilaç, 2 takviye ile kuruma denilen sorun çözülmüyor. Kuruma durumu muhtemelen anlattığı megabakteri. Megabakteriyi tedavi eden ilaç başkadır. Geçici bir yararı olabilir ancak gelişme kısa sürede sönecektir amfoterisin b etken maddeli bir ilaç alınmalı.
Kuşunuzun iyi olmasına sevindim.
önce testler yaptırmalısınız kuşunuza. Megabakteri yoğun gözlemlenirse bu ilacı alın derim çünkü pahalı ve uzun süreli bir kullanımı var. Götürmem imkansız derseniz de tollisan amphotericin b temin etmelisiniz.Peki bu etken maddesini içeren bir ilaç öneriniz var mı isim olarak. Çünkü dediğiniz gibi geçici bir gelişme ise kısa sürede sorun tekrarlayacak demektir
önce testler yaptırmalısınız kuşunuza. Megabakteri yoğun gözlemlenirse bu ilacı alın derim çünkü pahalı ve uzun süreli bir kullanımı var. Götürmem imkansız derseniz de tollisan amphotericin b temin etmelisiniz.
Solunum sıkıntısı çekiyor olabilir kanatlı uzmana götürmenizde fayda varKuşum şimdi de daha önce çıkarmadığı bir ses çıkarıyor zaten ötmesi hastalığından beri yoktu. Ama bu ses çok değişik sanki nefes almakta zorlanıyor gibi. Kuyruğunda hafif sekme her zaman vardı ama şu an nefes alması da hızlı sanki yem yemesi normal ancak bu durum beni endişelendirdi
Hayvan hastanesine götürmeyi düşündüm ama üşüyüp iyice kötü olmasından korkuyorum Erzurumda yaşıyorumSolunum sıkıntısı çekiyor olabilir kanatlı uzmana götürmenizde fayda var
Evet bana da öyle geliyor. Haklısınız. Teşekkür ederim tekrarÜst solunum yolu sorunu gibi kesinlikle. İmkan varsa hastane götürün mutlaka. Veteriner ilaçlarından kullanmak gerekiyor doksisiklin ya da vet. Önerdiği