Eş almanin zamani mi sizce?

GüzelKuş

Veteran
iyi gunler bu benim tahminen 5 aylik erkek kusum surekli kafes disinda evin icinde dolasiyor kendisine es almayi dusunuyorum zamani mi sizce?bir de kac aylik bir es alayim birbirlerine alismalari surecinde sknti ceker miyim erkek kusum hep kafes disinda yeni es alsam ikisini kafeste tutmakta zorlanacagimi dusunuyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20180131_111332.jpg
    IMG_20180131_111332.jpg
    941.6 KB · Görüntüleme: 2
Küçükken eş aldığınız da kaynaşmaları daha kolay oluyor.Ama yine de eşini kendisinin seçmesine izin verin.Sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınızı zaman gösterir.Bazı çiftler çabuk anlaşır bazıları geç.Bazıları ise hiç anlaşamaz.Denemeden bilemezsiniz.Erkek kuşunuz dışarıya alışkın ise sıkıntı yaşayacaktır.Ama kademeli olarak dışarı çıkma süresini azaltırsanız daha çabuk adepte olur kafese eşine.Ama zaten şuan çok küçükler bir müddet ikisininde dışarı da uzun süre serbest kalması sorun teşkil etmez.

Maşallah pamuk gibi. Ne güzelmiş. Bana soracak olursan buna benzer, koyu faktör içermeyen bir dişi kuş tercih edin. Yanına arkadaş geline kafesten çıkmak istemeyecektir :D Tabi ki siz çıkartacaksınız yine. Kafes ebatı önemli bu evrede. İdeal 45*40*30 olmalıdır.

Geri