Öncelik onların sağlığı hocamın da dediği gibi yumurta yine kapıya dayandı

Bu süre içinde yem su değişikliği hariç hiç rahatsızlık vermedim desem yeridir
İlk Yumurta gelir gelmez müjdesini vericem hayırlısıyla

Hocam ben malzemeyi kararında koydum ama folluk ile yuvalık arasına attıDepremden dolayı stres yaşamış olabilir evet ama yuvalığı beğenmemişde olabilir.. Yuvalık malzemesi çok az koymuşsun rahat edememiş olabilir.. Yuvaya bol kepçe mısır granülü koyarsan daha iyi olur![]()
Sağolun ümit hocamHadi hayırlısı maşaallah diyelim nazar değmesin![]()
Gözünüz Aydın hocamBugün akşam 17 saatlerinde ilk Yumurta geldişükür kavuşturana
gelmek bilmedi gibi geldi bana
Çok teşekkür ederim melikecimGözünüz Aydın hocamİnşallah bu kuluçka diğerine benzemez ve sağlıkla başlayıp sağlıkla biter
İnşallah yavrularını görmekte nasip olur
![]()
Çok teşekkür ederim Doğanay hocamİnşallah bu sefer düzene oturtur ya, çok sevindim.
yuvada zaman geçirdiklerinde tutuyorlar, ilk fırsatta yapıyor dışkısını. Bu nedenle büyük görünüyor. Erkeğin yuvaya girmesine izin vermesi bence çok önemli bir adım. Genelde olumlu olur ancak bazı erkekler yumurta canavarı olabiliyor.İkinci yumurta da zamanında geldi bugün 3. Yumurta gelmesi gerekiyor ama belirti Yok gibi
Şöyle bir durum var diğer kulukcada olmayan birşey bu sefer erkekte yuvaliga giriyor
Normalde dişi izin vermezdi
Dışkı da çok fark edilen bir büyüme var
Ara ara dışkıda yem gözlemliyorum
4 gündür ilk defa bugün gözlem yaptım rahatsızlık vermemek adına
Dışkıları bu şekilde fark ettim
Ortada duran kocaman dışkıyi bir kerede bırakmış diğer dışkılar da dişinin ama ortada olan çok büyük
İşte bende ondan şüpheliyim hocam diğer kulukcada İlk yavru çıkınca izin vermeye başlamıştı bu sefer farklı olduyuvada zaman geçirdiklerinde tutuyorlar, ilk fırsatta yapıyor dışkısını. Bu nedenle büyük görünüyor. Erkeğin yuvaya girmesine izin vermesi bence çok önemli bir adım. Genelde olumlu olur ancak bazı erkekler yumurta canavarı olabiliyor.
pek sayılmaz aslında ama diğer üç yumurtadan geriye kalanlar belki de. Bir şekilde durdurdu dişi diyelim. Yumurtalar boşsa bir süre kuşları ayırmanızı tavsiye ederim.İşte bende ondan şüpheliyim hocam diğer kulukcada İlk yavru çıkınca izin vermeye başlamıştı bu sefer farklı oldu
Bazı erkekler yumurtanın üzerine yatabilir
Ama Bizim erkek çok ilgisizdi dişiyi besleme konusu hariç 2 yumurta az geldi banayaş ile alakalı mi ? Yumurta sayısı
Aklımda olanı dile getirdiniz hocampek sayılmaz aslında ama diğer üç yumurtadan geriye kalanlar belki de. Bir şekilde durdurdu dişi diyelim. Yumurtalar boşsa bir süre kuşları ayırmanızı tavsiye ederim.