Eş tutmama

Serdar akin

iyikus.com Üyesi
Merhaba, rahatsızlık vermeden bir görüş için danışmak istedim.3 senedir erkek bir kusumuz var,2.defa eş tutturmak için uğraşıyoruz.daha önce de burada yazan bilgiler ışığında mümkün olan her ortamı hazırladığımi sağladığımi düşünsem de sonuç alamadık.ilk sorum erkek kuş kısır olabilir mi . Yem kusma birbirlerini kaşıma dişinin yuvayı kemirmesi gibi birçok belirti olsa da sonuç yok.atladigim ne olabilir? Tşk.

Ekli dosyalar

• IMG_20210317_202817.jpg
    IMG_20210317_202817.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 13
Dişi 1 yaş üzeri. Erkekğin gözü de böyleyse oda 1 yaş üzeri. Kafes düzeni pek iyi değil gibi burdaki gibi yapmanızı tavsiye ediyorum

Konu içindeki mesaj 'Kafesleri görelim :)' Kafesleri görelim :)

Bence onlara zaman tanıyın
Erkek 3.5 senedir bende sıkıntı yok.kafeste neyi beğenmediniz.tek tünek birbirlerine yakın olsunlar diye yemlik 4 adet suluk 2 adet rahat beslensinler diye,oldukça geniş kafes.eksik gördüğünüz nedir ?

Oyla 0
Bir şey soracağım:
Kısır erkekler yada dişiler kızgınlığa girerek cere renklerini değiştirebilir mi?
Kısırlık fiziksel görünümü etkilemiyor. Normal bir erkek ya da dişi gibiler. Süreç normal işliyor ancak yumurta dolumu olmayabiliyor. Kısırlık muhabbet kuşlarında çok nadirdir.
Beslediğim bir kuştan suni alamıyordum ve eşleşme becerisi zayıftı. Kısır diye endişelerim oldu ve bir kez denedim kuşu ne olur ne olmaz sürecini gözlemledim ve kendisi başarılı oldu. Tahmin ettiğim bazı sebeplerden suni alamıyordum (O bölgesi hafif yağlıydı). Şuan bebekleri var :)

Son düzenleme:
Oyla 0
Erkek 3.5 senedir bende sıkıntı yok.kafeste neyi beğenmediniz.tek tünek birbirlerine yakın olsunlar diye yemlik 4 adet suluk 2 adet rahat beslensinler diye,oldukça geniş kafes.eksik gördüğünüz nedir ?
Kafeste yemliğe gitmeleri zor olur diye düşünüyorum ama yaptınız da mantıklı olmuş. Bir hafta sonra kefes düzenini değiştirin bence

Oyla 0
ilk dişi olmamış, 2. dişi de 3 aydır olmamış . üretimi çok istiyorsanız bence o erkekte ısrar etmeyin.
Sıkıntı orda farkındayım ama kızım için vazgeçilmez maalese
Kafeste yemliğe gitmeleri zor olur diye düşünüyorum ama yaptınız da mantıklı olmuş. Bir hafta sonra kefes düzenini değiştirin bence
Ok deneyeyim ama tüm yenilikleri rahat kullaniyorlar

Oyla 0
Geri