sağolun şuan yeni bir eş almayı düşünmüyorum bu kuşu alırken eş olarak aldım ve geldiği anda birbirlerine alıştılar ve çift oldular o yüzden kendime alıştıramadım şimdi tek kaldığı için kendime alıştırıp öyle eş almak istiyorum eğer bu düşüncem yanlışsa söyleyinMerhaba
Başınız sağolsun mümkünse kuşunuza Yeni bir eş almayi düşünebilirsiniz bu sayede strese girmemiş olur.
bu gün biraz daha hareketli ötüyor uçuyor bir şeyleri kemiriyor ama dün sadece rafta eşyaların arkasında saklanıyorduMerhaba
Başınız sağolsun mümkünse kuşunuza Yeni bir eş almayi düşünebilirsiniz bu sayede strese girmemiş olur.
İyi olmasına çok sevindim gözlem yapmaya devam edinizbu gün biraz daha hareketli ötüyor uçuyor bir şeyleri kemiriyor ama dün sadece rafta eşyaların arkasında saklanıyordu
Estağfurullah niye yanlış olsun kaç aylık kuşunuz umarım herşey istediğiniz gibi ilerlersağolun şuan yeni bir eş almayı düşünmüyorum bu kuşu alırken eş olarak aldım ve geldiği anda birbirlerine alıştılar ve çift oldular o yüzden kendime alıştıramadım şimdi tek kaldığı için kendime alıştırıp öyle eş almak istiyorum eğer bu düşüncem yanlışsa söyleyin
4-5 yaşında falan onu neler mutlu eder bilmiyorum kafesinde oyuncaklar var 1 kere bile oynadığını görmedimEstağfurullah niye yanlış olsun kaç aylık kuşunuz umarım herşey istediğiniz gibi ilerler
4-5 yaşında falan onu neler mutlu eder bilmiyorum kafesinde oyuncaklar var 1 kere bile oynadığını görmedim