Taha Aktaş
Veteran
Merhaba arkadaşlar AliExpress'te karşıma çıkan bu ürün ilgimi çekti doğrusu.Sizlerle paylaşmak istedim.Bu akıllı yemlik ile bir tarafa yem dökülmesinin imkan yok gibi görünüyor.Türkiye'de satılmış olsaydı ve fiyatı bu denli yüksek olmasaydı büyük ihtimalle denerdim.Çok gerkli mi derseniz bence değil hatta hiç değil ama dedim ya biraz değişik bir ürün.Sizlere bu ürünü göstermek istedim.Tabi siz resim olmadığı için hiçbir şey anlamadınız haliyle,
alta görsellerini ekliyorum.İsteyenler için linkini de bırakıyorum ama pek isteyeceğinizi zannetmiyorum.(Linke tıklarsanız görürsünüz.
)İyi günler..

Link:US $15.5 |CAITEC papağan dökülmeye dayanıklı besleme kutusu kuş yemi kutusu papağan gıda konteyner Bite dayanıklı uygun küçük kuşlar için küçük papağan|parrot parrot|parrots parrots parrotsfor parrot - AliExpress

Link:US $15.5 |CAITEC papağan dökülmeye dayanıklı besleme kutusu kuş yemi kutusu papağan gıda konteyner Bite dayanıklı uygun küçük kuşlar için küçük papağan|parrot parrot|parrots parrots parrotsfor parrot - AliExpress