Fazla ilaç

roadhouseblues

Veteran
Arkadaşlar merhaba.Çok kötü bir şey oldu.Veterinerin önerisiyle kuşuma ağızdan 1 damla netcox verecektim.Şırınga ile vereyim dedim fazla olmasın diye.Elimin ayarı kaçtı 1 den fazla gitti ,sanırım 3-4 bilmiyorum inşallah daha fazla değildir.Verdiğimden beri kendini silkeliyor.Veterineri aradım hemen bir şey olmaz çıkarır dedi ama çok korkuyorum ya benim hatam yüzümden ölürse :( Bir şey olur mu :(

Arkadaşlar merhaba.Çok kötü bir şey oldu.Veterinerin önerisiyle kuşuma ağızdan 1 damla netcox verecektim.Şırınga ile vereyim dedim fazla olmasın diye.Elimin ayarı kaçtı 1 den fazla gitti ,sanırım 3-4 bilmiyorum inşallah daha fazla değildir.Verdiğimden beri kendini silkeliyor.Veterineri aradım hemen bir şey olmaz çıkarır dedi ama çok korkuyorum ya benim hatam yüzümden ölürse :( Bir şey olur mu :(
aynı duruma bende yaşadım fakat bişey olmadi.sanırım burnuna falan denk geldi sürekli silkindi.bu arada kuşunuzun problemi neydi

Oyla 0
aynı duruma bende yaşadım fakat bişey olmadi.sanırım burnuna falan denk geldi sürekli silkindi.bu arada kuşunuzun problemi neydi
Benimki de aynı şekilde sürekli silkindi ,çok korktum buraya bakamadım.Kuş üreticisi bi tanıdığımıza sordum ,bir şey olmaz dedi.Gözlemliyorum sürekli sizdeki gibi sürekli silkiniyor ,atmaya çalışıyor bence.Koksidiyoz u var

Oyla 0
Eczaneden makul ücrete şimdi ve daha sonrası için damlalık satın alabilirsiniz. Malesef bu tür olaylar sıkça yaşanıyor

Oyla 0
İnanın bilmiyordum damlalık gerektiğini :( Hemen alıcam da bugünkü kazadan bir şey olur mu sizce :( Yarım suya yarım cc vermem gereken ilacı bir sürü damla verdim :(
Yani kuş bu fazlalıkları yuttumu, yutmadı mı bilemiyorum. Herhangi bir komplikasyon oluşmadıysa bir problem olmayacaktır. Rutininize devam etmenizi öneririm. Haricinde minik bir olumsuzluk sezerseniz, veterinerinizi arayıp durumu lütfen bildiriniz.

Oyla 0
Yani kuş bu fazlalıkları yuttumu, yutmadı mı bilemiyorum. Herhangi bir kopmlikasyon oluşmadıysa bir problem olmayacaktır. Rutininize devam etmenizi öneririm. Haricinde minik bir olumsuzlul sezerseniz, veterinerinizi arayıp durumu lütfen bildiriniz.
Şimdilik iyi görünüyor.Teşekkürler :(

Oyla 0

Merak etme sen fazla kaçırsan bile kuş fazla yutamaz. Ama ağızdan damlatmak yerine suyuna damlatsaydın keşke...

Oyla 0
Merak etme sen fazla kaçırsan bile kuş fazla yutamaz. Ama ağızdan damlatmak yerine suyuna damlatsaydın keşke...
Abi bende de hata ,veterinerde de.Ben ne bileyim söyleseydi direk alırdım insülin iğnesi falan.O kadar masraf etmişim ondan mı kaçınacağım ama işte :confused: Çok şükür dediğiniz gibi hepsini yutmamış

Oyla 0
Abi bende de hata ,veterinerde de.Ben ne bileyim söyleseydi direk alırdım insülin iğnesi falan.O kadar masraf etmişim ondan mı kaçınacağım ama işte :confused: Çok şükür dediğiniz gibi hepsini yutmamış

En kolayı damlalık eczaneden alabilirsin. Veteriner kaç gün kullan dedi ilacı. Etkili bir ilaç çünkü 3 gün yeterli oluyor...

Oyla 0
En kolayı damlalık eczaneden alabilirsin. Veteriner kaç gün kullan dedi ilacı. Etkili bir ilaç çünkü 3 gün yeterli oluyor...
Artık suluğuna katacağım korktum bir kere :D Tam dolu suluğa yarım cc koy dedi.3 gün kullan sonra 5 gün probiyotik ,sonra 1 gün daha dediler.Aslında sonrasında da flormis diye bi ilaç kullan dedi ama ben üst üste bu kadar ilaç kullanmak istemedim şimdilik onu almadım.

Oyla 0
Artık suluğuna katacağım korktum bir kere :D Tam dolu suluğa yarım cc koy dedi.3 gün kullan sonra 5 gün probiyotik ,sonra 1 gün daha dediler.Aslında sonrasında da flormis diye bi ilaç kullan dedi ama ben üst üste bu kadar ilaç kullanmak istemedim şimdilik onu almadım.

Flormisi daha sonra konuşuruz tekrar. Ecoli için kullanılıyor bu ilaç...

5 gün probiyotiğe gerek yok bir iki gün kullansan yeterli bence.

Aldığın ilaç yüzde kaçlık?

Oyla 0
Geri