Fazla ilaç

roadhouseblues

Veteran
Arkadaşlar merhaba.Çok kötü bir şey oldu.Veterinerin önerisiyle kuşuma ağızdan 1 damla netcox verecektim.Şırınga ile vereyim dedim fazla olmasın diye.Elimin ayarı kaçtı 1 den fazla gitti ,sanırım 3-4 bilmiyorum inşallah daha fazla değildir.Verdiğimden beri kendini silkeliyor.Veterineri aradım hemen bir şey olmaz çıkarır dedi ama çok korkuyorum ya benim hatam yüzümden ölürse :( Bir şey olur mu :(

Bu ilacı ben de kullanıcam etkisini görmeye başladınız mı?
Merhaba.Dün 1.günümüzdü.Gece yaptığı dışkılarda bolca yem mevcut.Ama biliyosunuzdur parazit olduğu için bir günde düzelmiyor.Ben en iyisi bir konu hazırlayayım bununla ilgili. @Doğanay Y. Hocam olur derseniz Koksidiyoz günlüğü diye yazı hazırlayabilirim.

Oyla 0
İnsülin enjektörünü dik tutup ucuna bir damla getirin ve kuşunuz o damlayı yalasın yeterli olur. Ağıza damlatmak zor iş ve onun için her seferinde tek damla verebilen ucu boğumlu cam damlalık tavsiye ederim. Eczanelerde bulmak mümkün.

O fazlalıkları kuş tıksırarak ve saydam kusarak çıkartıyor. O silkelenmelerde ilacın çoğu geri çıkar. Biz göremiyoruz çoğu zaman ama o çıkartmış oluyor.

Oyla 0
İnsülin enjektörünü dik tutup ucuna bir damla getirin ve kuşunuz o damlayı yalasın yeterli olur. Ağıza damlatmak zor iş ve onun için her seferinde tek damla verebilen ucu boğumlu cam damlalık tavsiye ederim. Eczanelerde bulmak mümkün.

O fazlalıkları kuş tıksırarak ve saydam kusarak çıkartıyor. O silkelenmelerde ilacın çoğu geri çıkar. Biz göremiyoruz çoğu zaman ama o çıkartmış oluyor.
Çok teşekkürler :)

Oyla 0
Hastalık ve tedavi sürecinin yer aldığı ayrı bir konu başlığı yararlı olacaktır, hem sizin için, hem de başka kullanıcılar için (y)

Oyla 0
Merhaba.Dün 1.günümüzdü.Gece yaptığı dışkılarda bolca yem mevcut.Ama biliyosunuzdur parazit olduğu için bir günde düzelmiyor.Ben en iyisi bir konu hazırlayayım bununla ilgili. @Doğanay Y. Hocam olur derseniz Koksidiyoz günlüğü diye yazı hazırlayabilirim.
1 hafta sonra kullanmayı düşünüyorum o zamana kadar gün gün yazarsınız benim içinde çok iyi olur.

Oyla 0
Geri