Erdem AYYILDIZ
iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşumla (2,5 yaşında dişi) son yıl pek ilgilenemedim sınav senemdi bu yüzden biraz fazla yağlandı 2 aydır kafesten sürekli çıkartıp uçuruyorum. Kendisi kafesi açtığımda vs pek çıkmıyor, çıkarttığımda da uçmuyor ben parmağımdan havaya doğru atınca uçuyor ve uçunca da yükselemiyor en yakındaki yere doğru hemen iniyor. Son birkaç gündür kafesteyken sol kanadınu açıp tüneğe kendini sürter gibi haraketler yapıyor. Yanına bir erkek kuş aldık birkaç gün önce çok iyi anlaşıyorlardı birbirlerinin boynunu kaşıyorlardı vs ama son 2-3 gündür erkek kuş galiba bizden korktuğu için pek pek pas vermiyor.
- Sormak istediğim şeyler; tam olarak neden erkek kuş şu an pas vermiyordur?
- Kuşumun yaptığı haraketin sebebi ne olabilir? (videoya alamadım telefonu açana kadar haraketi bitiriyor 3-4 sn sürüyor)
- Fazla kiloları için ne yapabilirim?
- Kafesim eskidi değiştirmek istiyorum fakat öğrenciyim ve fiyatlar biraz beni zorluyor. Fiyat olarak çok pahalı olmayan güzel kafes önerebilir misiniz?
- Sormak istediğim şeyler; tam olarak neden erkek kuş şu an pas vermiyordur?
- Kuşumun yaptığı haraketin sebebi ne olabilir? (videoya alamadım telefonu açana kadar haraketi bitiriyor 3-4 sn sürüyor)
- Fazla kiloları için ne yapabilirim?
- Kafesim eskidi değiştirmek istiyorum fakat öğrenciyim ve fiyatlar biraz beni zorluyor. Fiyat olarak çok pahalı olmayan güzel kafes önerebilir misiniz?