Fili'nin ateşi var :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zara.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zara.

Forum Sakini
İyi akşamlar her kese bi sorum olacaktı .Qaliba Filinin ateşi var bu gün biraz sakin halsiz gibi keyfi yok elime alıyorum ayakları sıcak biraz qaqasıda sıcak bide agzını açıp kapatıyor ara sıra acaba hastalandımı çok endişeleniyorum ne yapa bilirim ne vere bilirim acaba

Yuvadan çıkarttınız değil mi? Ara ara stres, korku kaynaklı ya da yoğun hareket sonrası ayak yoğun ısınması normal. Gün içerisinde bu şekilde değişken olabiliyor. Ortam ısısı nasıl acaba? Bir derece ve nem ölçer alınız. Genelde hareketlilik sonrası ya da yüksek ısıdan yapıyor ağız açıp kapamayı. Size karşı ılımlı olduğundan stres yaptığını pek düşünmüyorum.

Oyla 0
Yuvadan çıkarttınız değil mi? Ara ara stres, korku kaynaklı ya da yoğun hareket sonrası ayak yoğun ısınması normal. Gün içerisinde bu şekilde değişken olabiliyor. Ortam ısısı nasıl acaba? Bir derece ve nem ölçer alınız. Genelde hareketlilik sonrası ya da yüksek ısıdan yapıyor ağız açıp kapamayı. Size karşı ılımlı olduğundan stres yaptığını pek düşünmüyorum.
Doğrusunu söylemek gerekirse Doğanay bey ben kendim nezle olmuşdum ama ağzımda sürekli maskeynen dolaşdım uzak durmaya çalışdım ama malum ben besliyorum Filini benden bulaşa bilirmi diye tedirgin oldum (limonlu su vere bilirmiyim acaba azacık

Oyla 0
[/QUOTE uyurken sadece yuvada kalıyor uyanık zamanlarda dolaşıyor masada ya surekli elimizde

Oyla 0
Bu gün sürekli tüylerini düzenlemeyle meşgul bide elime alırken kaçıp yuvasına girméye çalışıyor bi qarip bugün

Oyla 0
işte bu evrede yuvaya kaçma ya da karanlık köşe arayışı fazla oluyor. Bir miktar kabul edilebilir bir durum. Güncel fotoğrafı var mı?

Oyla 0
şeker içerecek herhangi bir ürün veriyor musunuz acaba?
Gözleri umarım flashtan dolayı biraz kısmıştır. Bir miktar enfeksiyonlu gibi görünüyor.

Oyla 0
şeker içerecek herhangi bir ürün veriyor musunuz acaba?
Gözleri umarım flashtan dolayı biraz kısmıştır. Bir miktar enfeksiyonlu gibi görünüyor.
Flaşdan dolayı öyle gözüküyor ola bilir .bebe biskivisi veriyordum mamasında ama 1 haftadır vermiyorum artık .neden olabilir enfeksiyonlu ne yapabilirim ne öneriyorsunuz acaba

Oyla 0
Eğer gözü o şekilde sulu ve farklı görünümü varsa fotoğrafta ki gibi (kısık, sulu, etli gibi) göz damlası kullanmak gerekir gentagut gibi. Fakat emin olmak lazım öyle bir durumu mu söz konusu?

Oyla 0
Geri