Semaboncuk
iyikus.com Üyesi
Cinsiyetini ve yaşını ogrenebilirmiyim 35 40 gunluk denildi ve cinsiyeti belli deilmiş
Cok çiğ bi sesi var çıglık tarzinda bi ôtüşü varOlabilir ben muhabbet ötüşünden bahsediyorum Forpus ötüşü nasıl acaba merak ettim şimdi
Erkek daha cok konuşuyomuş o yuzden ısrarim erkek diMaşaallah dişi olsun yaa nolucak sanki
Erkek daha cok konuşuyomuş o yuzden ısrarim erkek di
Ama bu kanarya deil deisik bi sesi var surekli oten bi kuşda deil ki varsada daha goremedim namesiniBenim için nağmeli nağmeli ötmesi daha makbul Sakinleştirici müzik gibi geliyor bana
Ama bu kanarya deil deisik bi sesi var surekli oten bi kuşda deil ki varsada daha goremedim namesini
Cok çiğ bi sesi var çıglık tarzinda bi ôtüşü varOlabilir ben muhabbet ötüşünden bahsediyorum Forpus ötüşü nasıl acaba merak ettim şimdi
Cok çiğ bi sesi var çıglık tarzinda bi ôtüşü var
Benmki bunlar kadar surekli iştahli ôtmüyorŞimdi baktımda çok cırtlakmış sesi
Benmki bunlar kadar surekli iştahli ôtmüyor
Alişiyo tek sıkntımz ele gelmiyo kafesten elimle tutuyorumİyice alışsın ortama öter merak etme
Bu ötüşün yanında olsan çıldırırsın
Sinirlendiğinde ya da bir isteği olduğunda ötüyor böyle. Ama normalde ötmesi böyle değil. Minnoş bir sesi
Bu ötüşün yanında olsan çıldırırsın
Sinirlendiğinde ya da bir isteği olduğunda ötüyor böyle. Ama normalde ötmesi böyle değil. Minnoş bir sesi var
Çok tatlılar kesinlikle. Normal ötüşü yumurtadan çıkacak yavru gibi ya da civciv