Merhaba arkadaşlar müthiş bir mutlulukla konuya merhaba demek isterim.
3.yaşlarına girdikleri senede sonunda başarılı üç adet yavrumuz oldu. Hepsi gözbebeklerim. Ayrı ayrı çok kıymetliler.. İlk kuluçla 5 yumurta tamamen boştu. İkinci kuluçka ise 3ü sağlam 4ü boş şeklinde gelişti. Ve hepsi çok sağlıklılar. İlk fotoğraf bir hafta kadar önceydi. İkincisi ise sabah bi kalktım baktım maviş dışarıda çok şaşırdım nasıl çıkarsın diye kendi kendime kalakaldığım bir andı
)) günlük düzenli bakım ve temizlikleri yapılıyor arkadaşlar. Çok yem gidiyor onları da sürekii takviye ediyorum. İlk yavrularım lütfen bana öneride bulunun artık yavaştan bir yavru kendini dışarı atıyor zaman zaman bazen yuvaya geri dönüyor. Her gün elimize alıp seviyoruz. Elle besleme sütü vermeli miyim mesela. Bana biraz destek olur musunuz? Anne baba tertemiz bakıyor bu arada
Şimdiden teşekkürler
3.yaşlarına girdikleri senede sonunda başarılı üç adet yavrumuz oldu. Hepsi gözbebeklerim. Ayrı ayrı çok kıymetliler.. İlk kuluçla 5 yumurta tamamen boştu. İkinci kuluçka ise 3ü sağlam 4ü boş şeklinde gelişti. Ve hepsi çok sağlıklılar. İlk fotoğraf bir hafta kadar önceydi. İkincisi ise sabah bi kalktım baktım maviş dışarıda çok şaşırdım nasıl çıkarsın diye kendi kendime kalakaldığım bir andı
Şimdiden teşekkürler