Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, İyi düşünmüşsün. Şuan için pek aktif kullanıcımız olmasa da zamanla artacaktır. Show jumbo muhabbet kuşu besliyorum ben. 3 çiftim var ve şuan 4 adette yavru büyütüyorlar. Yuvadan atlamalarına yakın fotoğraflar paylaşacağım. Ankara'da oturuyorum.
merhaba. zamanla artacaktır diye düşünüyorum sadece hastalık zamanı yazmakla olmuyor biraz da sohbet olsun dedim ama pek kimse yok gibi bende bir çekoslavak bir adette yerli muhabbet var bende yakında eş alırım inşallah fotoğrafları merakla bekliyoruz sağlıklı ömürleri olur inşallah. bende Ankara'da yaşıyorum. iyi olmuş taşıdığınız ben görmemiştim o kısmını
Kesinlikle katılıyorum. Sohbet önemli. Henüz 36 üyemiz var. Yeni yeni keşfediliyoruz. Arttıkça neler yapacağız hep beraber inşallah İlk kuluçkada 18. gün
Bu video yavrularımın. Az evvel çektim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.