fransız tüy hastalığı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutt

iyikus.com Üyesi
Merhabalar bnm kuşum bana hediye geldi . Uçamıyordu yavru olduğunu düşündüğüm için çok dert etmedim ama sonrasında uçamamasının genetik olduğunu düşündüm . Kanat tüyleri zamanla daha da bozuldu . tüy bakımı için elimden geleni yaptım güzrl ve canlı tüyler çıkmaya başladı sonra bir ara hastalandı . Şimdi ise o güzel gelen tüylerde bozumalar başladı .Neden böyle birde siz uzmanlara sormak istedim .

Bir miktar tüy hastalığı var görünüyor ancak bunu videodaki haliyle yorumladığımızda çok hafif etkilediğini söyleyebilirim. Maşallah çokta güzelmiş lakin kanat tüy eksiklikleri muhtemelen tamamlanmayacaktır. Yine de ümidi kesmemek ve iyi bir b kompleks + banyo ile sürecini desteklemek lazım. Tollyamin forte veya bt amin forte kullanınız.

Bir miktar tüy hastalığı var görünüyor ancak bunu videodaki haliyle yorumladığımızda çok hafif etkilediğini söyleyebilirim. Maşallah çokta güzelmiş lakin kanat tüy eksiklikleri muhtemelen tamamlanmayacaktır. Yine de ümidi kesmemek ve iyi bir b kompleks + banyo ile sürecini desteklemek lazım. Tollyamin forte veya bt amin forte kullanınız.
Teşekkürler. Nasıl kullanmam gerektiğini de yazar mısınız?

Geri