Taha Aktaş
Veteran
Elimdeki Versele Laga Grit kuş kumunu yenilemek istediğimden farklı bir markanın ürüne yönelmek istedim. Marka çok da fark etmiyor zaten kuş kumlarında.. Madem aldım bir de inceleme yapayım alacaklara fikir olsun dedim. Resimden de görüldüğü üzere marka Garden Mix.
Ürünün dışını ve içeriğini göstereyim:

Detaylı İçeriği:

Görüldüğü üzere kızıl kum oranı yüksek. Belirtildiği gibi anason kokusu da mevcut, çok rahat alabiliyorsunuz. İşimi görür büyük ihtimalle ama bir daha tercih eder miyim, bilemiyorum.. Bu arada demesem içimde kalacak; altında birikmiş bir kum yığını da vardı...
Ürün Açıklaması: Garden Mix Kömürlü Kuş Kumu Grit, istiridye kabuğu, deniz kabuğu, deniz kabuğu kırıkları, kızıl toprak ve kömür karışımından oluşur. Her tür kuş için ideal besin desteğidir. Kuşların sindirimlerinin daha etkili ve rahat çalışmasını sağlar. Kum verilen kuşlar daha sağlıklı ve iştahlı olur. Anason kokuludur. Zengin bir mineral ve iz element kaynağıdır.
Analiz Değerleri:
Nem: %3
Selüloz: %4
İnorganik Madde: %95
HCL de Çözünen İnorganik Madde: %2
Makro Elementler:
Kalsiyum: %24
Fosfor: %0,2
Sodyum: %0,4
Kullanımı: Dilediğiniz kadar verebilirsiniz. Düzenli olarak tazeleyiniz. Yemliğe her gün bir çay kaşığı kadar atılması tavsiye edilir. (Lakin bana kalırsa yeme katarak kullanmayın.)
İçindekiler: Mineraller, istiridye kabuğu, deniz kabukları, kızıl kum, kömür.
Ürünün dışını ve içeriğini göstereyim:

Detaylı İçeriği:

Görüldüğü üzere kızıl kum oranı yüksek. Belirtildiği gibi anason kokusu da mevcut, çok rahat alabiliyorsunuz. İşimi görür büyük ihtimalle ama bir daha tercih eder miyim, bilemiyorum.. Bu arada demesem içimde kalacak; altında birikmiş bir kum yığını da vardı...
Ürün Açıklaması: Garden Mix Kömürlü Kuş Kumu Grit, istiridye kabuğu, deniz kabuğu, deniz kabuğu kırıkları, kızıl toprak ve kömür karışımından oluşur. Her tür kuş için ideal besin desteğidir. Kuşların sindirimlerinin daha etkili ve rahat çalışmasını sağlar. Kum verilen kuşlar daha sağlıklı ve iştahlı olur. Anason kokuludur. Zengin bir mineral ve iz element kaynağıdır.
Analiz Değerleri:
Nem: %3
Selüloz: %4
İnorganik Madde: %95
HCL de Çözünen İnorganik Madde: %2
Makro Elementler:
Kalsiyum: %24
Fosfor: %0,2
Sodyum: %0,4
Kullanımı: Dilediğiniz kadar verebilirsiniz. Düzenli olarak tazeleyiniz. Yemliğe her gün bir çay kaşığı kadar atılması tavsiye edilir. (Lakin bana kalırsa yeme katarak kullanmayın.)
İçindekiler: Mineraller, istiridye kabuğu, deniz kabukları, kızıl kum, kömür.