Metin BİLGİN
iyikus.com Üyesi
Çek ile 15 tl ye geldi. Tohum derken aspur dal darı falan ise bende var gelince karıştırıp veririmÜrün temiz gibi görünüyor ancak içeriğine göre hem pahalı hem de özel bir tohum yok. Ben almazdım ama kullanim için sorun olmaz
Teşekkürler zaten 15 e geldi.Gardenmix yemi yaklaşık 7-8 ay kadar kullandım güzeldi toz yokdu.Taze oluyor.Nem vb. de görmedim.Fiyatıda 1 kg yem için bana çok abartı gelmedi bence alınabilir.
Tamamdır teşekkür ederim bende bir kuş var ayrıca dal darı aspur vs de var karıştırıp vereceğimBen içinde aspir olduğu için tercih ediyorum çünkü garip bir şekilde benim kuşlar aspiri çok seviyor. 2kg gardenmix yemi 1’er kilo akdarı ve aspurla karıştırarak veriyorum, severek yiyorlar. (Benimkiler 6 tane oldukları için oranı böyle fazla ?) Akdarı ve aspurla karıştırarak verirseniz yeterli olur, onun dışında içeriği yeterli gelir. Taze ve tozsuz oluyor yemleri ??
Amazon.com.tr üzerinden aldım satıcı Amazon.com.tr. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yarın gelecek. Gelince resim atarım.Bu yem aslında tozsuz taze ve karışım olarak bence güzel. Gold wingsten buna geçtiğimde bayıla bayıla yemişti kuşum. Beğenip beğenilmemesinin kişiden kişiye göre değişmesi yemin paketten pakete göre değişmesi. Bazen ellerinde ne varsa sadece onlardan koyulup paketlenmesi. O yüzden güvenilir bi yerden almak gerekiyor. Ben juenpetten 3 kere aldım güzel geliyor. 1 senedir falan kullanıyorum arada bir yemliğine 1 çay kaşığı aspur karıştırırarak koyuyorum haftada 1 de yulaf. O yüzden bana yeterli geliyor açıkçası. Ama pembe şeritli olan dışında almayın onlarda boyalı ekmek kırıntıları var pembe olanda yok.