Garip dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Büşra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Büşra

iyikus.com Üyesi
1 gün kuşumu yalnız bıraktım sanırım o sırada üşütmüş kafesine baktığımda dışkıalrı böyleydi
sonuncu fotoğrafta gece yaptığı yeni dışkısı şimdikiler biraz daha düzgün
ayrıca 1.fotoğrafta ki dışkıdan 1 adet yem çıktı
yeni dışkılarına bakınca(hepsinde değil) dışkısında yem görüyorum kuş kumu kullanmıyorum
dün gece ishaldi baya sulu yapıyordu gece üstünü örtüp uyuttum biraz daha düzeldi
halsizlik değilde canı sıkkın gibi duruyor . kuş sesi açtığımda veya sevdiği şarkıyı açtığımda ötüyor

1730116268223.png

Yem değişimi birden bire yapılınca da dışkıda bir takım sıkıntılar olabiliyor evet. Haşlanmış yumurta sık sık verebilirsiniz. Probiyotik edinip kullanmanızı tavsiye ederim. Ve sorunlu dışkılar devam ederse yazın.

Yem değişimi birden bire yapılınca da dışkıda bir takım sıkıntılar olabiliyor evet. Haşlanmış yumurta sık sık verebilirsiniz. Probiyotik edinip kullanmanızı tavsiye ederim. Ve sorunlu dışkılar devam ederse yazın.
Teşekkür ederim, kuş kumu almayı da düşünüyorum probiyotiğin gelmesi uzun sürebilir bu sırada kuş kumu sindirim sıkıntısını çözer mi

Teşekkür ederim, kuş kumu almayı da düşünüyorum probiyotiğin gelmesi uzun sürebilir bu sırada kuş kumu sindirim sıkıntısını çözer mi
Grit kum tavsiye etmem. Mineral kumlar olabilir. Kıvrık gagalılarda kum şart değildir zaten. Yemi kabuğunu soyarak yedikleri için kum şart değildir. Grit kum taşlıkta birikip sorun çıkarabilmektedir. Probiyotik ve multi vitamin öneririm ama.

Son düzenleme:
Normal değil aslında. Siz en kısa sürede probiyotik başlayın ki hastalığı varsa bile tedaviye zaman kalsın. Şuan direk ilaç başlatmak istemiyorum. Gereksiz yere başlamış olabiliriz çünkü.
Probiyotiği sipariş ettim, canlılığı yerinde eski halinden eser kalmadı ama hâlâ yemli dışkı yapıyor

Geri