Geçmeyen solunum yolu hastalığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Çörek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çörek

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar kuşumda solunum yolu rahatsızlığı var kuyruğu sekiyor tık tık ses geliyor geceleri de vik vik e dönüşüyor. Hiprodaxi kullandım avi ast kullandım bunların ardından hep multivitamin takviyesi yaptım şimdi ducth 4 birdhsin ordimix ilacını kullanacağım ama geçmezse diye korkuyorum bunun dışında ne yapabilirim lütfen yardımcı olun geç olmadan düzeltebileyim minik canı..

Merhaba, bu ürünleri kaç gün ne süreyle kullandınız?

Oyla 0
Merhaba, bu ürünleri kaç gün ne süreyle kullandınız?
Merhabalar öncelikle hiprodaxi 3 gün arından 3 gün avi ast birgün ara verip duru su verdim, daha sonra 3 gün de multivitamin takviyesi yaptım. Geçmedi geçmeyince Ümit pekmezin doxyol 50 ilacını verdim 3 gün ama sanki daha da kötüleşti ilk başlarda böyle vik vik sesi yoktu iki gündür vik vik sesi başladı..

Oyla 0
Doxycol’un etken maddeleri yanlış hatırlamıyorsam Doksisiklin ve Colistin Sülfat’tı..
Evet doğru ama etki etmedi gibi gün verdim artık bir süre sade su vermek istiyorum ara verdikten sonra ormi mix varmış sanırım care 4 birds ürünü onu deniycem inşallah işe yarar hiç kullanan oldu mu

Oyla 0
bu ürünleri nereden temin ettiniz bilmiyorum ama doksisiklin içeren ruhsatlı/denetimli antibiyotikleri veteriner kliniklerinden rahatlıkla temin edebilirdiniz, aksi durumda ilacın içeriğinden emin olamazsınız

Oyla 0
Oyla 0
adam zootekni mezunuymuş, bu durumda ilaç içeriği doğrudur muhtemelen, boşuna karalamışım :)
Bir kaç kez görüşmüşlüğüm var. Yardımı dokunmuştu ama yinede o elektriği mi alamadım mı desem, güveni mi alamadım desem bilemedim.? Mesela bir videosunda dışkıyı görüyor hoppala direk mycoplasma yı yapıştırıyor. Üstelik bitkisel ürünler ile tedavi ettiriyor...

Oyla 0
Bir kaç kez görüşmüşlüğüm var. Yardımı dokunmuştu ama yinede o elektriği mi alamadım mı desem, güveni mi alamadım desem bilemedim.? Mesela bir videosunda dışkıyı görüyor hoppala direk mycoplasma yı yapıştırıyor. Üstelik bitkisel ürünler ile tedavi ettiriyor...
İşte bende bu yüzden daha fazla ilaç vermek istemedim biraz ara vericem bi veteriner araştırdım tekrar hekim veteriner kliniği oraya gidicem inşallah o etki eden şifa olcak bi ilaç verir

Oyla 0
İşte bende bu yüzden daha fazla ilaç vermek istemedim biraz ara vericem bi veteriner araştırdım tekrar hekim veteriner kliniği oraya gidicem inşallah o etki eden şifa olcak bi ilaç verir

maddi durumunuz uygunsa veterinere gitmeniz en doğrusu tabi ki , ancak aklınızda bulunsun solunum sistemi antibiyotikleri 3 günde tam etki göstermeyebilir, aralıksız 5-7 gün kullanımı daha uygun olur

Oyla 0
maddi durumunuz uygunsa veterinere gitmeniz en doğrusu tabi ki , ancak aklınızda bulunsun solunum sistemi antibiyotikleri 3 günde tam etki göstermeyebilir, aralıksız 5-7 gün kullanımı daha uygun olur
O minik can için tüm imkanlarımı sağlarım araştırıp daha iyi olacağını umduğum bir veterinere gideceğim yarın hem daha doğru ilacı verir diye düşündüm inşallah iyi olur..

Oyla 0
Geri