Süleyman EKİNCİ
Forum Sakini
Bu sezon kafeslerimizi astık daha tertibli ve düzenli hale getirdik balkonumuzu. Yavrularımız çıkmaya büyümeye başladı inşâAllah sağlıklı güzel bir üretim sezonu olur hepimiz için MaşâAllahları eksik etmeyin.
Teşekkür ederim hocam sağolun. Aynen öyle İstanbul da şartlar baya ağırlaştı en güzeli gözünün önünde olması müdahale vs daha iyi oluyor. Her yıl üstüne koyarak devam etmeye gayret ediyorum bakalım bu sezon neler olacakmaşallah hepsine. Balkonda göze çok dar geliyor ama bir mekan yoksa en iyi alternatif gibi
Emeğinize sağlık
Hocam tam hedefin ne bilemiyorum ancak senin için tavsiyem eğer top show ise hedefin ve biraz bütçen varsa doğrudan sağlam bir kan hattıyla başlaman. Sadece kan hattı değil, görünümü yani fenotipi de mutlaka iyi olsun. Diğer türlü çok uzun yıllar alıyor ama keyifli geçiyorTeşekkür ederim hocam sağolun. Aynen öyle İstanbul da şartlar baya ağırlaştı en güzeli gözünün önünde olması müdahale vs daha iyi oluyor. Her yıl üstüne koyarak devam etmeye gayret ediyorum bakalım bu sezon neler olacak
Hocam Tam hedefim zevk alarak renk çalışarak irileştirme yaparak hobinin güzelliğini yaşamak artık show kuşuna geçme vaktim geldi ama şartlarım şuan ona müsait değil ben bu şekilde farklı çalışmalar yaparak işin zevk tarafındayım jumbo Rainbow çalışması da başlayacağım bu sene elimde güzel 2 tane erkeğim var bakalım nasip hatta ileride Tepeli Jumbo Rainbow çalışması yapmayı planlıyorum nasipHocam tam hedefin ne bilemiyorum ancak senin için tavsiyem eğer top show ise hedefin ve biraz bütçen varsa doğrudan sağlam bir kan hattıyla başlaman. Sadece kan hattı değil, görünümü yani fenotipi de mutlaka iyi olsun. Diğer türlü çok uzun yıllar alıyor ama keyifli geçiyor
maşallah, göz çevresi beyaz sarı yüz çok severim. Çok tatlı ikisi deHocam Tam hedefim zevk alarak renk çalışarak irileştirme yaparak hobinin güzelliğini yaşamak artık show kuşuna geçme vaktim geldi ama şartlarım şuan ona müsait değil ben bu şekilde farklı çalışmalar yaparak işin zevk tarafındayım jumbo Rainbow çalışması da başlayacağım bu sene elimde güzel 2 tane erkeğim var bakalım nasip hatta ileride Tepeli Jumbo Rainbow çalışması yapmayı planlıyorum nasip
Okuyalım üfleyelim MaşâAllah
Maşallah Süphanallah diyelim hemen bereketli olsunlarHocam Tam hedefim zevk alarak renk çalışarak irileştirme yaparak hobinin güzelliğini yaşamak artık show kuşuna geçme vaktim geldi ama şartlarım şuan ona müsait değil ben bu şekilde farklı çalışmalar yaparak işin zevk tarafındayım jumbo Rainbow çalışması da başlayacağım bu sene elimde güzel 2 tane erkeğim var bakalım nasip hatta ileride Tepeli Jumbo Rainbow çalışması yapmayı planlıyorum nasip
Okuyalım üfleyelim MaşâAllah
Bu erkeği bu Dişi ile değil de sarı yüz Mavi opaller ile çalışmak istiyorum bakalımmaşallah, göz çevresi beyaz sarı yüz çok severim. Çok tatlı ikisi de
Âmin inşâAllah hocam sağolunMaşallah Süphanallah diyelim hemen bereketli olsunlar
Bende o şekilde düşünüyorum bakalım gerçekleştirebilecekmiyiz bu sezon hocamDişi çok güzel ama bu erkek için yazık olur. Kendi mutasyonuna yakın bir eşleme daha iyi sonuçlar sağlar hocam.
Maşallah Süleyman hocam sağlıkla yeme düşsünlerBüyümeye devam MaşâAllah canlara
Âmin hocam teşekkür ederiz inşâAllahMaşallah Süleyman hocam sağlıkla yeme düşsünler
Teşekkür ederim hocam evet Klasik Gri Erkek ile lutino dişinin yavruları onlarÇok güzeller, fazlaca klasik bebek atmış
@Doğanay Y. Hocam koşDişi çok güzel ama bu erkek için yazık olur. Kendi mutasyonuna yakın bir eşleme daha iyi sonuçlar sağlar hocam.
Maşallah Süphanallah hayırlı olsun hocam@Doğanay Y. Hocam koş
Bu eşlemeden istediğimiz yavruyu yakaladık hocam Tepeli kanı da girmiş olduk bu soya
3 yavru verdiler bize 2 Tarçın Yeşil opal 1 tane de sarı yüz Mavi opal
Ekli dosyayı görüntüle 30706
MaşâAllah
Sağolun hocam teşekkür ederimMaşallah Süphanallah hayırlı olsun hocam
Sağolun hocam teşekkür ederimMaşallah harika görünüyorlar. Rengi en sevdiklerimden